Η Ιωάννα Σρόιτερ αποχαιρετά για λίγο τις κόρες της: «Φεύγουν τα παιδάκια μου διακοπές με τη γιαγιά»
Showbiz

Η Ιωάννα Σρόιτερ αποχαιρετά για λίγο τις κόρες της: «Φεύγουν τα παιδάκια μου διακοπές με τη γιαγιά»

Μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα έφτασε η ώρα των διακοπών για όλους τους celebrity και μη. Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη επέλεξαν την Άνδρο για την έναρξη των καλοκαιρινών τους διακοπών. Αρχικά είχαν πάρει και τις κόρες τους μαζί αλλά στη συνέχεια εκείνες έφυγαν με τη γιαγιά τους προκειμένου να αφήσουν το όμορφο ζευγάρι να χαρεί λίγη ξεγνοιασιά.

Ο Αντώνης Σρόιτερ απολαμβάνει την καλοκαιρινή του ανάπαυλα, μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης και την ευθύνη της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Μαζί με την οικογένειά του επισκέφθηκε αρχικά την Άνδρο για να περάσει τις πρώτες του όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.

a96ecd20-antonis-sroiter-ioanna-mpouki.jpg

Η Ιωάννα Μπούκη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την επίσκεψή τους στο νησί και ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές τους στο νησί.

Μετά από τις κοινές τους όμως διακοπές, οι κόρες του Αντώνη και της Ιωάννας Σρόιτερ, αποχωρίστηκαν για λίγο τους γονείς τους και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την ξεγνοιασιά τους μαζί με την πολυαγαπημένη τους γιαγιά.

1675195635045-854874914-sroiter-bouki-1.jpg

Το μεσημέρι τις Πέμπτης η σύζυγος του δημοσιογράφου, ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media, όπου βλέπουμε τις μικρές, Νάντια και Παυλίνα μαζί με την γιαγιά τους στο αυτοκίνητο.

«Φεύγουν τα παιδάκια μου διακοπές με τη γιαγιά τους», έγραψε στη λεζάντα του βίντεό της η Ιωάννα Μπούκη, η οποία τώρα θα έχει τον ευκαιρία να χαρεί τη συντροφιά του συζύγου της και να ξεκουραστεί στην αγκαλιά του!

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπο του βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Μπούκη στο Instagram!

bouki-4-large.jpg

Ο γνωστός δημοσιογράφος και η σύζυγός του είναι μαζί από το 2011. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης τους κόρης. Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν πέντε χρόνια μετά. Ο γάμος τους είχε λίγους καλεσμένους, ήταν λιτός και η Ιωάννα Μπούκη ήταν πιο λαμπερή από ποτέ φορώντας ένα νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved