Παπαζήσης-Παντούση: Σπάνια κοινή φωτό τους από μία μικρή απόδρασή τους στον Όλυμπο!
Showbiz

Παπαζήσης-Παντούση: Σπάνια κοινή φωτό τους από μία μικρή απόδρασή τους στον Όλυμπο!

Μπορεί κάποιοι πριν από λίγο καιρό να επέμεναν πως ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση βρίσκονται σε κρίση, όμως το ζευγάρι έχει βρει τον καλύτερο τρόπο για να διαψεύδει ό,τι αρνητικό γράφεται και λέγεται για τον έρωτά του. 

Οι δύο ηθοποιοί έχουν φροντίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ούτε τούς αρέσει να κάνουν δηλώσεις ή να εκθειάζουν δημόσια τα συναισθήματα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Όμως, δεν θέλουν και να κρύβουν ότι ανάμεσά τους συνεχίζει να καίει αυτή η φλόγα που ξεκίνησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και κάθε μέρα που περνά δείχνει να γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Οι φήμες περί κρίσης στη σχέση τους είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν τον περασμένο Μάιο και αρχικά κάποιοι πίστεψαν πως ίσως έχουν δόση αλήθειας καθώς τόσο ο Ιωάννης Παπαζήσης όσο και η Αναστασία Παντούση τηρούσαν σιγή ιχθύος.

Όταν όμως μετά από λίγες εβδομάδες που κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες οι δυο τους έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση έκλεισαν πολλά στόματα.

Από τότε απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους και την ευτυχία που μοιράζονται χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Σήμερα, όμως, η καλή τους φίλη και συνάδελφος Φιόνα Γεωργιάδη ανέβασε μία κοινή τους φωτό από τον Όλυμπο όπου βρέθηκαν σε ένα διάλειμμά τους από τη δουλειά. Ο Ιωάννης Παπαζήσης άλλωστε πρωταγωνιστεί στην περιοδεύουσα παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή μαζί με τη Γεωργιάδη και έτσι μπορεί από τη μία μέρα στην άλλη να βρεθεί από τον Βορρά στον Νότο και το αντίστροφο. Πάντα μαζί του όμως, όπως επιβεβαίωσε και η φωτογραφία από τον Όλυμπο είναι και η Αναστασία Παντούση που δείχνει να διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της.

361751038_6805563952789793_5891871059909460830_n.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved