Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ντρέπομαι να το πω, έχω κλάψει αρκετές φορές για κάποια σύντροφό μου»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ντρέπομαι να το πω, έχω κλάψει αρκετές φορές για κάποια σύντροφό μου»

Μπορεί ο Γιάννης Σπαλιάρας να είναι ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα Έλληνες ηθοποιούς που έχουν παίξει σε σειρά του Netflixκε αλλά εκείνος δεν έχει χάσει ούτε στο ελάχιστο την παιδική του αθωότητα. Διαβάστε τη συνέντευξή στην οποία μιλάει για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του, την απώλεια του πατέρα του, τον έρωτα και το καμπανάκι της πατρότητας.

  • Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Ο συνδυασμός της απώλειας του πατέρα μου και το γεγονός ότι μετά από τρεις μήνες πήγα στο «Survivor», ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω ζήσει. Το να μη μιλάς για μήνες με τη μητέρα σου στο τηλέφωνο, είναι πολύ πιο δύσκολο από το να σου στερούν το φαγητό.

  • Ο χρόνος μαλακώνει τον πόνο από την απώλεια του μπαμπά σου;

Δεν το έχω ξεπεράσει, αλλά δεν με πονάει τόσο πια.

spaliaras-(6).jpg
  • Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει κλάψει ποτέ για έναν έρωτα;

Μπορεί να μην μου φαίνεται, αλλά δένομαι πολύ με τους ανθρώπους. Πάντα σε έναν χωρισμό που έχω βιώσει στενοχωριέμαι, άλλες φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο. Δεν ντρέπομαι να το πω, έχω κλάψει αρκετές φορές για κάποια σύντροφό μου.

spaliaras-(1).jpg
  • Το καμπανάκι της πατρότητας έχει χτυπήσει;

Τα τελευταία 5-6 χρόνια το σκέφτομαι πιο έντονα. Δεν είμαι της άποψης ότι χτυπάει κάποιο καμπανάκι, αλλά ότι γνωρίζουμε τον άνθρωπο που μας εμπνέει. Δεν είμαι πάντως κατά του γάμου, αλλά δεν περιμένω την εκκλησία και το μυστήριο για να νιώσω το κάτι παραπάνω. Σαν μοντέλο και σαν ηθοποιός έχω ντυθεί πολλές φορές γαμπρός. Θέλω βέβαια η σύντροφός μου να είναι χαρούμενη και αν ήθελε έναν γάμο, θα μπορούσαμε να βρούμε κάποια λύση (γέλια).

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved