Η Σοφία Αρβανίτη συνάντησε την Μπόνι Τάιλερ μετά από 31 ολόκληρα χρόνια - Συγκινημένες και οι δύο
Showbiz

Η Σοφία Αρβανίτη συνάντησε την Μπόνι Τάιλερ μετά από 31 ολόκληρα χρόνια - Συγκινημένες και οι δύο

 Οι παλιότεροι θα θυμάστε και οι νεότεροι -οι πιο ψαγμένοι μάλλον- θα έχετε απολαύσει το ντουέτο «Πεθαίνω στην ερημιά» ή αν προτιμάτε «The desser is in your heart που είχαν ερμηνεύσει μαζί το 1992 η Μπόνι Τάιλερ με τη δική μας Σοφία Αρβανίτη που είχε γίνει και τεράστια επιτυχία. 

Το συγκεκριμένο ντουέτο ήταν σε μουσική του Μιχάλη Ρακιτζή και στίχους της Σοφίας Αρβανίτη (Ελληνικούς) και Τέρυ Σιγανού (Αγγλικούς) και συμπεριλήφθηκε στο δίσκο “Παράφορα” που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

bonnei-tyler-sofia-arvaniti-(2).jpg

Είχαν πολλά να πουν μετά από 31 ολόκληρα χρόνια.

Οι δύο καλλιτέχνιδες από τότε ακόμα έδειχναν την απεριόριστη εκτίμησή τους η μία στην άλλη και έτσι ήταν αδύνατον για τη Σοφία Αρβανίτη να μη βρεθεί απόψε στο Sani Festival στη Χαλκιδική όπου εμφανίστηκε η Μπόνι Τάιλερ μαζί με ακόμα έναν θρύλο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τον Κρις Νόρμαν.

Όταν η διάσημη τραγουδίστρια που άφησε εποχή με τη ιδιαίτερη και χαρακτηριστική βραχνή φωνή της στην παγκόσμια μουσική σκηνή, εντόπισε μέσα στο πλήθος τη Σοφία Αρβανίτη πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να αποθεώνει με τα λόγια της την Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

bonnei-tyler-sofia-arvaniti-(4).jpg

Είχαν ερμηνεύσει μαζί το «The desert is in your heart»...

Με τη σειρά της η Σοφία Αρβανίτη βρέθηκε στα παρασκήνια του φεστιβάλ για να τη χαιρετήσει από κοντά και ήταν εμφανής η συγκίνηση και των δύο. Μάλιστα, στην κουβέντα τους δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην πολύ επιτυχημένη τους συνεργασία πριν από τρεις -και βάλε- δεκαετίες.

bonnei-tyler-sofia-arvaniti-(3).jpg

Πολύ χαρούμενες γι' αυτή τη συνάντηση και οι δύο.

«Το ντουέτο με την Bonnie Tyler ήταν συγκλονιστικό. Εκείνη την περίοδο εργαζόμουν με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη «Σφεντόνα» και η Bonnie Tyler ήρθε και με καμάρωσε να τραγουδάω μαζί του» είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της η Σοφία Αρβανίτη.
Δείτε παρακάτω αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από τη συνάντησή τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved