Σκιαδαρέσης-Μάλφα: Μέσα στο κατακαλόκαιρο πήγαν στην παγωμένη Ισλανδία – Το φωτογραφικό άλμπουμ
Showbiz

Σκιαδαρέσης-Μάλφα: Μέσα στο κατακαλόκαιρο πήγαν στην παγωμένη Ισλανδία – Το φωτογραφικό άλμπουμ

Δεν επέλεξαν ένα ελληνικό νησί αλλά την παγωμένη Ισλανδία για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών η Μπέσυ Μάλφα και ο ηθοποιός σύζυγός της, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Το ζευγάρι μας έχει συνηθίσει σε περίεργες καταστάσεις καθώς πάντα βρίσκει κάτι για να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Και τα κατάφεραν για άλλη μια φορά αφού μας άφησαν άφωνους όταν είδαμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκαν μαζί μας στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, από την Ισλανδία, μες το κατακαλόκαιρο.

ifaistio.png

Βέβαια, για κάποιους ίσως αυτό θεωρείται και τέλεια απόφαση καθώς με τον καύσωνα που κάνει στην Ελλάδα, ίσως θα ήταν καλύτερα να ήμασταν κι εμείς εκεί!

«Who pays the ferryman?
Με την διάθεση των ημερών...
#boat #lake #germany #traveling #travel #trp», έγραψε στη λεζάντα μιας από τις αναρτήσεις της η Μπέσυ Μάλφα.

bessy.malfa_362643469_2389170464753133_5311879233714275757_n.jpg

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν επίσης και στο Borgarnes!

Το Borgarnes είναι μια πόλη που βρίσκεται σε μια χερσόνησο στην ακτή του Borgarfjörður στην Ισλανδία και είναι η μεγαλύτερη πόλη στον δήμο Borgarbyggð με πληθυσμό περίπου 3800 κατοίκους. Είναι ένας κύριος κόμβος στην Ισλανδία και η πύλη προς το Εθνικό Πάρκο Snaefellsnes.

«Έκανα σχέσεις στον πόλο!!!», έγραψε με τη σειρά του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τον οποίο είδαμε να ποζάρει με έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο!

Αν κρίνουμε από τα στιγμιότυπα που είδαμε, περνούν φανταστικά και μας ταξιδεύουν κι εμάς με τον τρόπο τους! Έκαναν διάφορες δραστηριότητες ενώ η Μπέσυ είναι μια κούκλα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Τα ταξίδια είναι πάντα η καλύτερη επένδυση και δες το συγκλονιστικό βίντεο που πόσταρε ο ηθοποιός:

Αυτό το θέαμα και αυτή η εμπειρία δεν πληρώνεται με τίποτα!

Δες κι άλλες φωτό στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved