Βάνα Ραμπότα: Εδώ και είκοσι χρόνια πηγαινοέρχεται στην Ινδία και αυτός είναι ο λόγος
Showbiz

Βάνα Ραμπότα: Εδώ και είκοσι χρόνια πηγαινοέρχεται στην Ινδία και αυτός είναι ο λόγος

Η Βάνα Ραμπότα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλά για την εποχή της τηλεόρασης με τους παχυλούς μισθούς ενώ αποκαλύπτει τον λόγο που πηγαινοέρχεται στην Ινδία.

Περάσατε από το στάδιο της ελληνικής τηλεόρασης με τις παχυλές αμοιβές. Καταφέρατε να κάνετε κομπόδεμα;

«Οχι, δεν ήμουν ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα χρήματα και η ύλη. Δεν ήταν ποτέ ο στόχος μου να κάνω περιουσία. Δεν έχω δικό μου σπίτι και γενικά δεν έχω τίποτε στο όνομά μου. Δεν θέλω να έχω δεσμεύσεις στη ζωή μου και να έχω βαρίδια, θέλω να ζω ελεύθερη. Δεν με νοιάζει το αύριο, γιατί μπορεί , να πεθάνω, δεν θα στενοχωρηθώ για το τι θα πάθω ή τι θα μου συμβεί μετά. Μ' ενδιαφέρει το τώρα και η στιγμή»

rabota-(2).jpg

Θέλει πολλή δουλειά όμως για να μπορεί ένας άνθρωπος να ζει με αυτόν τον τρόπο σκέψης. Απαλλαγμένος από φοβίες και βαρίδια...

«Εργάζομαι χρόνια πάνω σε αυτό. Κάνω διαλογισμό και είκοσι χρόνια πηγαινοέρχομαι στην Ινδία. Όλοι οι μεγάλοι μου δάσκαλοι βρίσκονται εκεί και μ’ έχουν βοηθήσει πάρα πολύ».

Το πιο σπουδαίο μήνυμα που έχετε πάρει από τα ταξίδια σας στην Ινδία;

«Να ζεις το τώρα και να κατανοείς ότι είσαι το παν! Η ευτυχία δεν βρίσκεται εκεί έξω, αλλά μέσα μας», εξομολογείται η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved