Αθηνά Οικονομάκου-Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την ψυχοθεραπεία: «Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου-Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την ψυχοθεραπεία: «Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει»

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time παραχώρησε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία και τα οφέλη που έχει λάβει από αυτή.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός επιστρέφει την ερχόμενη σεζόν τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 στη σειρά Πρώτος από Εμάς.

Όσα αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου:

Πόσα χρόνια κάνεις ψυχοθεραπεία;

Πάνω από δέκα χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία και συνεχίζω, εκεί βασίζεται όλη μου η εξέλιξη. Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει και αν θα είχαν έρθει έτσι τα πράγματα χωρίς τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας.

athina-oikonomakou-(2).jpg

Αθηνά Οικονομάκου

Τι σε έχει πληγώσει πολύ;

Διάφορα συμβάντα, όχι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό τα τελευταία χρόνια.

Τον ερχομό τρίτου παιδιού τον σκέφτεσαι;

Δεν είμαι αρνητική στον ερχομό τρίτου παιδιού. Σε αυτή τη φάση της ζωής δεν το σκεφτόμαστε, ωστόσο, σε λίγα χρόνια από τώρα, να είμαστε καλά με υγεία και να αντέχουμε, γιατί όχι; Ο μπαμπάς του γιατρού μου έχει ξεγεννήσει τη μαμά μου κι εκείνος εμένα.

oikonomakou-(4).jpg

Αθηνά Οικονομάκου

Εμείς έχουμε την εικόνα της όμορφης, της επιτυχημένης, της πλούσιας, με την οικονομική άνεση που έχει κάνει ένα καλό γάμο, δυο παιδιά. Όλο το «πακέτο».

Αλήθεια είναι, αλλά λέω ότι όλο αυτό δεν έχει έρθει τυχαία, το ότι είναι ένας πολύ μακρύς δρόμος, μέχρι τώρα, που οφείλεται σε πάρα πολλές καταστάσεις, γεγονότα και συνθήκες που κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί, γιατί έχω καταφέρει να είμαι τόσο δυναμική, γιατί τα καταφέρνω όλα, γιατί με ό,τι ασχολούμαι, το πετυχαίνω, γιατί είναι αυτές οι επιλογές μου. Γιατί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι αυτοί. Έχω πασχίσει πάρα πολύ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved