Απόστολος Ρουβάς: Ανέβασε το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένει με τη σύντροφό του!
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Ανέβασε το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένει με τη σύντροφό του!

Ανυπομονησία και αγωνία είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν για τον Απόστολο Ρουβά και την έγκυο σύντροφό του Φανή Γιαβρίδου καθώς περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή της γέννησης του πρώτου τους παιδιού. 

Μάλιστα, η μέλλουσα μανούλα έκανε ένα τρισδιάστατο υπερηχογράφημα, εξέταση ρουτίνας για τις εγκυούλες και φυσικά θέλησε να μοιραστεί αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Και ο χαρούμενος μέλλων μπαμπάς έκανε repost για να μοιραστεί και εκείνος με τη σειρά του την απόλυτη ευτυχία που νιώθει εν αναμονή του πρώτου του παιδιού.

«Το μόνο ραντεβού στα τυφλά που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον έρωτα» έγραψε με χιούμορ αλλά και με πολλή δόση αλήθειας η Φανή Γιαβρίδου στη φωτό του υπερηχογραφήματος που ουσιαστικά είναι η πρώτη... ασπρόμαυρη φωτογραφία του μωρού τους που έχει σκορπίσει στους ίδιους και τις οικογένειές τους την απόλυτη ευτυχία.

«Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας. Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω πατέρας κάποια στιγμή», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος πλέον ετοιμάζεται μαζί με τη σύντροφό του για να υποδεχτούν όπως έχουν ονειρευτεί το μωρό τους.

Δείτε παρακάτω το υπερηχογράφημα του μωρού τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved