Γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας
Showbiz

Γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας

Ανείπωτη τραγωδία για τον  Οδυσσέα Σταμούλη. Ο 11χρονος γιος του πνίγηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/8) στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο 11χρονος αγνοούνταν από το μεσημέρι της ίδιας μέρας και τελικά βρέθηκε ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην παραλία Πλάκα και τα αίτια παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ανήλικο αγόρι είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 το μεσημέρι από το σπίτι του, και η μητέρα του στις 6 το απόγευμα εμφανίστηκε στο λιμενικό τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αστυνομία και Λιμενικό ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 11χρονου τον οποίο τελικά εντόπισε ένα πολίτης, μπλεγμένο σε δίχτυα μέσα στη θάλασσα.

ithopoios_2.jpg

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όμως ήταν ήδη αργά.

Το παιδί ήταν γιος του Οδυσσέα Σταμούλη και βρισκόταν με τη μητέρα του στο νησί καθώς η ίδια διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι διαζευγμένος με τη μητέρα του 11χρονου, ωστόσο επισκεπτόταν τακτικά τον γιο του στους Φούρνους.

Σε συνέντευξή του έχει μιλήσει για τον γιο του:

Δεν κάθομαι ολομόναχος στη ζωή... Αλλιώς θα ήταν θεός ή θηρίο... Λένε... Να έχεις κάποιον δίπλα σου που να μοιράζεσαι όνειρα κι αγάπη. Εγώ έχω το παιδί μου, που είναι μικρό και μοιράζομαι πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα μαζί, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου τώρα είναι 8 ετών, κι εγώ αισθάνομαι μαζί του γύρω στα 25 με 30 χρονών, με ανανεώνει. Έκανα κάτι αργά, αλλά από την άλλη μεριά, είναι σαν να παίρνω τη ζωή από την αρχή.

-Πώς είναι η σχέση πατέρα-γιου;

Χτίζεται κάθε μέρα, κάθε φορά. Τον έχω πάρα πολύ συχνά, κι είναι υπέροχο να βλέπεις ένα παιδί να μεγαλώνει, αυτή είναι η σχέση μας. Πηγαίνει στο σχολείο, τον παίρνω τρείς ημέρες την εβδομάδα, κι είναι όλα ωραία και ισορροπημένα.

1674905835111-522924654-8572_ODISEAS_STAMOYLIS_2712017.webp

Διαβάστε επίσης:

Οδυσσέας Σταμούλης: «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν»

Οδυσσέας Σταμούλης: «Έφτασα πολλές φορές στα όρια, με στηρίζουν οι δικοί μου άνθρωποι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved