Ο Σταύρος Νικολαΐδης για τον πνιγμό του γιου του Σταμούλη: «Από χθες το βράδυ είμαι σοκαρισμένος»
Showbiz

Ο Σταύρος Νικολαΐδης για τον πνιγμό του γιου του Σταμούλη: «Από χθες το βράδυ είμαι σοκαρισμένος»

Πώς μπορεί σε μία στιγμή να συμβεί η απόλυτη τραγωδία επισημαίνει σε ανάρτησή του για τον χαμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη ο Σταύρος Νικολαΐδης, προσωπικός φίλος του ηθοποιού... 

Με μία ανάρτησή του με φωτογραφία του Οδυσσέα Σταμούλη ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε συναντηθεί μαζί του μόλις πριν από λίγες μέρες καθώς τον είχε απολαύσει σε παράσταση στην οποί έπαιζε. Είχαν κάνει, όπως αναφέρει και πλάκα μεταξύ τους ενώ ο Σταύρος Νικολαΐδης τον είχε συγχαρεί για την ερμηνεία του.

Με πόνο ψυχής, ο Σταύρος Νικολαΐδης έγραψε για τον καλό του φίλο και την ανείπωτη τραγωδία που βιώνει μετά την είδηση ότι ο 11χρονος γιος του πνίγηκε στους Φούρνους στην Ικαρία:

«Από χθες το βράδυ είναι σοκαρισμένος… συγκλονισμένος… δεν ξέρω τι να πω… τι να γράψω… πριν ελάχιστες μέρες είδα τον Οδυσσέα σε παράσταση, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, κάναμε πλάκα, του είπα πόσο καλός ήταν… Χριστέ μου όλα φαίνονται τόσο μακριά… αλλά τελικά είναι τόσο κοντά… ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ… δεν μπορώ… δεν…»

7351_STAMOYLIS_NIKOLAIDIS_FILINI_PAPAPETROY_1212023.jpg

Να θυμίσουμε ότι ο 11χρονος μαθητής είχε φύγει από το σπίτι του χθες το μεσημέρι για να συναντήσει τον ξάδελφό του για να πάνε για μπάνιο, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Η μητέρα του ανησύχησε που δεν έβρισκε τον μικρό και επικοινώνησε με τις Αρχές προκειμένου να εντοπιστεί ο μικρός. Μάταια όμως, παρ' όλο που στη συνέχεια κινητοποιήθηκαν όλοι οι κάτοικοι του οικισμού αναζητώντας τον Χρήστο.

Αργά το απόγευμα ο 11χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του πενήντα μακριά από την ακτή, μέσα στη θάλασσα σε γνωστή παραλία της περιοχής όμως όταν ανασύρθηκε, ήταν ήδη αργά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved