Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Το φιλί που αντάλλαξαν στη διάρκεια συναυλίας του – «Η δύναμη μου»
Showbiz

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Το φιλί που αντάλλαξαν στη διάρκεια συναυλίας του – «Η δύναμη μου»

Το πιο τρυφερό φιλί αντάλλαξε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη στη διάρκεια της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ έχει στο πλευρό του τόσο την εντυπωσιακή σύζυγό του όσο και τα παιδιά του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο βιώνουν την απόλυτη ευτυχία καθώς μετρούν πάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας.

Όπως θα διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο, οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι όπως ακριβώς στις αρχές της σχέσης τους.

Στην τελευταία συναυλία που έδωσε πριν μερικές ημέρες ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη ήταν φυσικά στο κοινό και κάποια στιγμή ο τραγουδιστής έκανε παύση από το live του ώστε να της δώσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

sakiskatia.jpg

«Η δύναμή μου» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/Cv2nE5eN0pn/

Η πρώτη φορά που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη δεν ήταν στα γυρίσματα για διαφημιστικό γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας όπως όλοι ξέραμε. Την αποκάλυψη είχε κάνει Κάτια Ζυγούλη και όπως τόνισε συνάντησε τον τραγουδιστή σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο. Θυμάμαι η πρώτη μας στιγμή, (τη στιγμή) που συστηθήκαμε έπρεπε να ποζάρουμε για να μας βγάλουν φωτογραφία. Όταν έπρεπε να πάμε στα τραπέζια μας να καθίσουμε ώστε να ξεκινήσει η εκδήλωση, θυμάμαι, περπατούσα προς το τραπέζι μου κι ένιωσα κάποια μάτια καρφωμένα στην πλάτη μου. Γύρισα και τον τσάκωσα να με κοιτάει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved