Δεκαπενταύγουστος: Πού γιόρτασαν οι Έλληνες celebrities; Οι φωτογραφίες στα social media
Showbiz

Δεκαπενταύγουστος: Πού γιόρτασαν οι Έλληνες celebrities; Οι φωτογραφίες στα social media

Δεκαπενταύγουστος: Mία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας τιμάται σήμερα. 

Πού βρήκε η μέρα τους Έλληνες celebrities;

Σε νησιωτικούς προορισμούς με την Τήνο να είναι πρώτη στην προτίμησή τους. Δεν έλειψαν όμως και οι εικόνες από άλλους προορισμούς με τους Έλληνες να στέλνουν τις ευχές τους.

Στην Πάρο γιορτάζει τις κόρες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://www.instagram.com/p/Cv94JdtsEoD/

«Χρόνια πολλά με υγεία και την ευλογία της Παναγίας!
Από παιδί θυμάμαι αυτή την ημέρα ως μία ημέρα ξεχωριστή. Γιορτάζει η μαμά μου και η αδελφή μου και ακόμα έχω αποτυπωμένο τον ενθουσιασμό και την παραμονή τους για τον Δεκαπενταύγουστο .
Σήμερα γιορτάζουν τα κορίτσια μας!
Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και η ζωή μας να έχει προχωρήσει αλλά σας διαβεβαιώ ότι ο ενθουσιασμός παραμένει ίδιος!
Ζήστε την κάθε στιγμή γιατί όπως λέει και μία από τις αγαπημένες μου εκφράσεις στο ταξίδι αυτοβελτίωσης : «Το χθες δεν αλλάζει, το αύριο δεν το γνωρίζουμε οπότε καλύτερα ας ζήσουμε με όλη την ψυχή μας το σήμερα.»
Χρόνια Πολλά ❤️», έγραψε η ίδια

Στη γενέτειρά της, την Κεφαλονιά βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου

https://www.instagram.com/p/Cv9gBrRIcIl/

«Μεγάλη μέρα σήμερα… Από τις πιο ωραίες μέρες του χρόνου… Ραντεβού ευλογημένο κάθε χρόνο στο χωριό για τη γιορτή της Παναγίας…
Όλο το χωριό μια παρέα… Εδώ που παίζαμε μικροί, τώρα τρέχουν αλλά παιδιά με τα «καλά» τους ρούχα και μας θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα ανεμελιά… Εδώ παίζαμε κρυφτό και κυνηγητό και περιμέναμε να φάμε άρτο αγιασμένο με μπόλικο μέλι… Αυτή είναι η ζωή… Και είναι ωραία και ας περνούν τα χρόνια.. Να είμαστε καλά, να φοράμε τα χρωματιστά μας ρούχα και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη που είμαστε καλά και μπορούμε να ζούμε όπως, ίσως, ονειρευόμαστε 🌟 Και του χρόνου αγαπημένοι μου 🙏🧿», έγραψε η ίδια και οι επώνυμοι και μη φίλοι της, όπως ήταν φυσικό έσπευσαν να της ευχηθούν για τη γιορτή της!

Στα Κουφονήσια γιορτάζουν ο Σάκης με τη Μαριαλένα.

Στο Πήλιο η Δέσποινα Βανδή ενώ η Κατερίνα Καινούργιου στην Τήνο. Στο ίδιο νησί και ο Ηλίας Μπόγδανο με την σύντροφό του. Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στη Χαλκιδική ενώ η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξανδρου στη Μάνη.

https://www.instagram.com/p/Cv9aQteMTxG/

Η Αθηνά Οικονομάκου στη Σαντορίνη και η Κατερίνα Παπουτσάκη στην Κρήτη. Στο ίδιο νησί και η Βάσω Λασκαράκη ενώ στην Πάρο γιορτάζει η Δανάη Μπάρκα.

Δες φωτογραφίες στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved