Γιάννης Στάνκογλου - Η αναφορά στην πρώην σύζυγό του: «Φύγαμε μαζί για Νέα Υόρκη και...»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου - Η αναφορά στην πρώην σύζυγό του: «Φύγαμε μαζί για Νέα Υόρκη και...»

Τον αθόρυβο χωρισμό του μοιράστηκε πρόσφατα ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει χωρίσει με την Αλίκη Δανέζη-Knutsen, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Μπορεί οι φήμες να είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, ωστόσο κανένας από τους δυο δεν τις είχε επιβεβαιώσει καθώς πάντα οι δυο τους διατηρούσαν ένα πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή δίνοντας έμφαση στο μεγάλωμα των παιδιών τους.

Σε συνέντευξή του στον περιοδικό Hello ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για το ταξίδι που είχε κάνει με την πρώην σύζυγό του στη Νέα Υόρκη. Ακόμη μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου

«Ήμουν από τους ηθοποιούς που δεν ήθελαν να κάνουν τηλεόραση – άλλωστε στη σχολή γαλουχηθήκαμε με το θέατρο μόνο. Με το που αποφοίτησα από τη Δραματική, έφυγα με την πρώην σύζυγο μου για Νέα Υόρκη και ζήσαμε δύο χρόνια εκεί.

Είμαι μεγαλωμένος σε μια οικογένεια που δεν είχε την τέχνη σε μεγάλο βαθμό στη ζωή της – ο πατέρας μου σιδεράς, η μητέρα μου δούλευε σε κλωστοϋφαντουργείο. Μετά τα 22 μου άρχισα να βλέπω θέατρο. Είχα δει το “Χρήμα” του Θόδωρου Τερζόπουλου και είχα πάθει πλάκα, είχα σκεφτεί πως θέλω να δουλέψω με αυτόν τον άνθρωπο. Είχα δει τον “Ρομαντισμό” του Μαρμαρινού, είχα νιώσει το ίδιο.

giannis_stankoglou_copy_4.jpg

Οπότε, με το που γύρισα από τη Νέα Υόρκη, έκανα οντισιόν στον Τερζόπουλο και με πήρε. Με είδε ο Μιχαήλ Μαρμαρινός, με πήρε στον θίασο του. Μετά δούλεψα με την Άντζελα Μπρούσκου, με τον Νίκο Καραθάνο στην πρώτη του σκηνοθεσία. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ξέρουν από θέατρο και τους σέβομαι.

Υπήρξα τυχερός αλλά έχω δουλέψει και πολύ. Έκατσε μετά την τηλεόραση. Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι αν και πότε κατάφερα κάτι με μια δουλειά. Έχει να κάνει με το πώς σιγά – σιγά άρχισα να πατάω στα πόδια μου και να νιώθω σιγουριά, όχι για ρόλους, αλλά με την έννοια πως έπαιρνα όσα έκανα, όσα μάθαινα, όλες τις συνεργασίες μου, και άρχιζα να δημιουργώ την προσωπική μου φαρέτρα», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved