Κατερίνα Λέχου: Φωτογράφισε τον γοητευτικό σύζυγό της στη θάλασσα και εξέπληξε τους followers της
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: Φωτογράφισε τον γοητευτικό σύζυγό της στη θάλασσα και εξέπληξε τους followers της

Τις διακοπές της παρέα με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Κατερίνα Λέχου.

Η ηθοποιός σπάνια δημοσιεύει προσωπικές της στιγμές στα social media όμως αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη και μάλιστα ενθουσίασε τους followers της, τόσο που η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes αλλά και σχόλια.

katerinalehou_298783458_620609322745740_5621025260602693314_n-(1).jpg

Φωτογράφισε τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη μέσα στη θάλασσα και έγραψε στη λεζάντα: «Ναι!» με εμφανή τον ενθουσιασμό της!

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» και εμείς θαυμάσαμε τη γοητεία του.

Δες την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CwI1AxfLBM_/

«Όταν δεν ξέρεις αν αξίζεις εσύ ο ίδιος, πως θα καταλάβεις αν αξίζει ο απέναντι; Ευτυχώς μπόρεσα και είδα τον Μάνο και ευτυχώς με αποδέχτηκε. Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση, αλλά θα το παλεύω μέχρι τελικής πνοής. Στις σχέσεις, θεωρούσα ότι δεν αξίζω μια καλή σχέση, επέλεγα κακές σχέσεις και έβαζα πάντα τον εαυτό μου από κάτω και στη δουλειά δεν τόλμησα όσα θα ήθελα. Όταν έβλεπα να με καταπατούν σε μια σχέση, έμπαινα στην επόμενη με φόβο.

lexou-(2).jpg

Όταν εμφανίστηκε ο Μάνος στη ζωή μου, με πέτυχε σε φάση διαύγειας για να μπορέσω να τον δω, γιατί όταν έχεις θέματα αυτοπεποίθησης δεν βλέπεις καθαρά. Τα 15 χρόνια με τον Μάνο κύλησαν με δυσκολίες, αναταράξεις, αγώνα και πολλές αγάπες. Αλλά ποτέ με χωρισμούς. Δε χωρίσαμε με τον Μάνο ποτέ. Στις μεγάλες μας εντάσεις, του έλεγα “δεν θα φύγεις από το σπίτι, θα καθίσεις εδώ να μιλήσουμε, πρέπει να τα βρούμε”», έχει πει η ίδια για τη σχέση τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved