Μάρα Δαρμουσλή: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει βαφτίσει ακόμα τον γιο της - Τα σχέδιά της
Showbiz

Μάρα Δαρμουσλή: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει βαφτίσει ακόμα τον γιο της - Τα σχέδιά της

Η Μάρα Δαρμουσλή είδε τη ζωή της να αλλάζει όταν ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος της, ο Μιχάλης ο οποίος πλέον είναι ενάμιση έτους. 

Όπως παραδέχεται και η ίδια: «Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, βιώνω ηρεμία και γαλήνη, που έχω να ζήσω ίσως από τα σχολικά μου χρόνια… Σαν να είμαι σε πρόωρη συνταξιοδότηση… Το να μείνω μακριά από τη δουλειά μου ήταν κοινή απόφαση με τον σύζυγό μου διότι είδαμε τα δεδομένα και τις δυνατότητες και είπαμε ότι αυτή είναι η μόνη λύση. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ τον Μιχάλη. Είπα στον σύζυγό μου ότι θέλω να το ζήσω αυτό το παιδί, γιατί τον πρώτο μου γιο, τον Άγγελο, δεν τον έζησα, τότε έτρεχα. Τώρα είπα ότι δεν ήθελα να καταφύγω στη λύση της γυναίκας, ούτε να είμαι με το άγχος του πότε θα επιστρέψω στη δουλειά».

Η ίδια επεσήμανε με δηλώσεις της στη Real: «Έχω αναθεωρήσει τα πάντα ακόμη και σε πρακτικά ζητήματα. Με το που γεννήθηκε ο μικρός μου είπαν στο μαιευτήριο, ό,τι ξέρω να το ξεχάσω. Τώρα λέμε “πρώτη φορά ξανά μαμά”. Είμαι και εγώ διαφορετική πλέον. Τον μεγάλο τον μεγάλωσα με κρέμα και γάλα ξένο, έδινε σίγουρα ζάχαρη από νωρίς, ενώ τώρα τα μεγαλώνουμε με σπόρους Chia και μαγιά».

Πώς θα της φαινόταν όμως η πιθανότητα απόκτησης ενός ακόμα παιδιού; Η Μάρα Δαρμουσλή είναι κατασταλαγμένη: «Υπό άλλες συνθήκες ίσως να το σκεφτόμουν, αλλά τώρα όχι, γιατί δεν θα είναι καλή ψυχική μου υγεία».

Η βάπτιση του Μιχάλη

Τέλος, η όμορφη ηθοποιός και πρώην μοντέλο αναφέρθηκε και στη βάπτιση του μικρότερου γιου της, αποκαλύπτοντας: «Η ονοματοδοσία κατά το ήμισυ έχει ολοκληρωθεί. Η βάπτιση καθυστέρησε, γιατί είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, είχαμε και κάποιες ατυχίες με το μαγαζί και κάπως έτσι πήγαμε πίσω. Το μυστήριο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στη Μάνη το επόμενο καλοκαίρι για να το συνδυάσουμε με διακοπές. Θα μας άρεσε όλοι να γίνει παραδοσιακά. Σκεφτόμαστε σοβαρά και την Κρήτη. Βασικά θέλουμε να έρθουν οι φίλοι μας και να περάσουμε όμορφα όλοι μαζί. Όσο για τους κουμπάρους σίγουρα θα είναι άνθρωποι που είναι κοντά στο παιδί μας, με τους οποίους έχουμε ουσιαστική σχέση».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved