Καγιά:Η αντίδρασή της όταν ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας
Showbiz

Καγιά:Η αντίδρασή της όταν ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε στο κόκκινο χαλί κάνοντας μία αποκαλυπτική εμφάνιση, αλλά ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει από το συγκεκριμένο σημείο στο φεστιβάλ Βενετίας. 

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της, βρίσκεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια και πρώην top model για την πρώτη της εμφάνιση, επέλεξε ένα μίνι lingerie φόρεμα σε butter yellow απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες από δαντέλα από τον οίκο Αlexander Wang και το συνδύασε με μαύρες slingback γόβες, ενώ χθες, Πέμπτη 31 Αυγούστου πήγε στην προβολή της ταινίας Ferrari κάνοντας μία αποκαλυπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που όσοι διαδικτυακοί της φίλοι την είδαν, έπαθαν "απανωτά εγκεφαλικά"!

kagia-(6).webp

Για τη δεύτερη εμφάνισή της επέλεξε μια vintage δημιουργία του Giorgio Armani και περπάτησε με χάρη στο κόκκινο χαλί!

Μάλιστα, άρχισε να ποζάρει στους φωτογράφους αλλά στο βίντεο που η ίδια δημοσίευσε στο instagram της, ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει να έρθουν οι επόμενες καλεσμένες οι οποίες περίμεναν και η αντίδρασή της ήταν επική... Δεν του έδωσε σημασία, πόζαρε και έφυγε κάνοντας πασαρέλα! Τα σχόλια κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε; Μόνο θετικά ήταν!

Δείτε το και εσείς παρακάτω!

https://www.instagram.com/reel/CwndhxFoVsQ/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved