Οργισμένη η Αλεξανδράκη - «Ήταν δολοφονία, ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας;»
Showbiz

Οργισμένη η Αλεξανδράκη - «Ήταν δολοφονία, ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας;»

Οργισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το συγκλονιστικό βίντεο από το περιστατικό με τον 36χρονο στο λιμάνι του Πειραιά.

Η Δημήτρα Αλεξανδράκη οργισμένη με το αποτρόπαιο περιστατικό είπε μέσω instastories της: «Εχθές το βράδυ πριν κοιμηθώ έπιασα το κινητό μου και αντίκρισα αυτό το αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό βίντεο όπου δολοφονείται ένας συνάνθρωπός μας, γιατί ήταν δολοφονία, δεν έγινε κατά λάθος.»

Και πρόσθεσε: «Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα ακριβώς ίδιο περιστατικό το οποίο είχε συμβεί πριν χρόνια στο Ρέθυμνο όπου εγώ ο πατέρας μου και ο αδελφός μου τρέχαμε να προλάβουμε στο καράβι, ανεβήκαμε τελευταία στιγμή, μόνο που οι άνθρωποι που ήταν εκεί μας τράβηξαν μέσα, δεν μας έσπρωξαν στον θάνατο.»!

dimitraalexandraki1_365103300_822166359273810_8140879513208397245_n.jpg

Και συνέχισε οργισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ως πότε σε αυτή τη χώρα και γενικότερα, θα κάνει ότι γουστάρει; Ποιος θα απαλύνει τον πόνο αυτής της οικογένειας; Αν είχε γυναίκα, αν είχε παιδιά, τη μάνα αυτού του ανθρώπου. Ως πότε ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, ούτε σε μυρμήγκια δεν φέρεσαι έτσι. Λένε μετά “κάνε παιδιά”. Γιατί να κάνω παιδί; Για να βασανίζεται για το υπόλοιπο της ζωής του; Για να έρθει κάποιος αύριο να του αφαιρέσει τη ζωή επειδή είχε αυτή τη διάθεση;»

Και κατέληξε λέγοντας: «Να θες να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα στο γήπεδο και να χάνεις τη ζωή σου; Να σε σπρώχνουν στις προπέλες του πλοίου; Δεν υπάρχει όμως τιμωρία, γιατί αν υπήρχε τιμωρία δεν θα βλέπαμε τέτοια περιστατικά. Συγγνώμη για την πρωινή ένταση, αλλά ζω και εγώ σε αυτή την κοινωνία και προσπαθώ να απέχω γιατί πονάω με αυτά που βλέπω δίπλα μου και δεν θέλω να πονάω».

Δείτε το ξέσπασμά της για το αποτρόπαιο περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved