Η οργή των celebrities για το αποτρόπαιο περιστατικό στο Blue Horizon - «Κοινωνία σε σήψη»!
Showbiz

Η οργή των celebrities για το αποτρόπαιο περιστατικό στο Blue Horizon - «Κοινωνία σε σήψη»!

Οργή και θλίψη για τον 36χρονο Αντώνη Κ. που έχασε τη ζωή του, όταν βρέθηκε κάτω από τα νερά του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά.

Το σοκαριστικό βίντεο έγινε viral και ο κόσμος εκφράζει μέσα από τα social media την οργή του για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως φαίνεται από τα βίντεο ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος ανεβαίνει τρέχοντας πάνω στον καταπέλτη του πλοίου, το οποίο αναχωρούσε για το Ηράκλειο Κρήτης.

Δύο από τα μέλη του πληρώματος αρχίζουν να τον απωθούν, όμως ο άτυχος άντρας προσπαθεί να ξαναμπεί. Κι ενώ ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται, ο άνδρας επιχειρεί να ανέβει ξανά στο πλοίο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό, ενώ οι κύριες μηχανές του πλοίου βρισκόταν εν κινήσει.

Λίγο αργότερα, ο 36χρονος ανασύρθηκε νεκρός. Tο Λιμενικό προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.

Η κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το εν λόγω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζεται ξεκάθαρα το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά.

Οι celebrities μέσα από τα social media εκφράζουν και εκείνοι με τη σειρά τους την οργή τους και τη θλίψη τους για το περιστατικό στον Πειραιά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved