Βαρύ πένθος για την Τζούλια Παπαδημητρίου - Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της
Showbiz

Βαρύ πένθος για την Τζούλια Παπαδημητρίου - Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της

Δύσκολες ώρες για την Τζούλια Παπαδημητρίου. Βαρύ πένθος για την οικογένειά της, αφού έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της, Ηλίας Παπαδημητρίου από ανακοπή καρδιάς την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Θρήνος για τις τρεις αδερφές του, Τζούλια, Μπριγκίτα και Καρολίνα αλλά και για τη μάνα τους που μέσα σε δώδεκα χρόνια είδε να φεύγουν από τη ζωή δυο παιδιά της, ο πρωτότοκος Γιώργος και ο μικρότερος, ο Ηλίας.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η μικρότερη αδερφή του Ηλία Παπαδημητρίου, Καρολίνα, γράφοντας στο Facebook: «Έφυγε ο Ηλίας μας σήμερα το μεσημέρι στη 1 από ανακοπή ξαφνικά χωρίς να έχει προηγούμενο πρόβλημα υγείας. Πήγε στα επείγοντα στο Γεννήματα με αδιαθεσία κάλεσαν οι αδερφές μου το ασθενοφόρο και , έπαθε ανακοπή στο Γεννήματα όπου και του έκαναν 52 λεπτά ΚΑΡΠΑ. Δεν τα κατάφερε μας είπε η Γιατρός.. απ την μια στιγμή στην άλλη .. Αδερφούλη μου τώρα θα πας στον Γιώργο μας και τον μπαμπά… Αυτά τα υπεροχα γαλάζια ματάκια σου δεν θα ξανανοίξουν ποτέ. Πως θα το αντέξω και αυτό…δεν μπορώ να το πιστέψω. Εγώ δεν έχω πια αδερφούς…χάσαμε τα αγόρια μας μαμά.. Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας… Αχ Μάνα μου…τα αγόρια άου…».

tzoylia.jpg

Σε άλλο post της στον προσωπικό της λογαριασμό, ανέφερε: «Αγαπημένοι μας φίλοι, ο Ηλίας μας έφυγε ξαφνικά μέσα από το νοσοκομείο χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Ξαφνικός θάνατος μας είπαν.. Επειδή θα γίνει νεκροψία θα σας ανακοινώσω ποια μέρα θα συνοδεύσουμε τον Λιακο μας στην τελευταία του κατοικία. Δεν θα είναι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, θα είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματα και συμπαράσταση, θε σας απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά μόλις βρω κουράγιο, συγχωρέστε με».

papadimitriou_1_2_3-(1).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved