Λιναρδάτου:Ο ηθοποιός σύντροφός της & ο πρωταγωνιστής από το Κόκκινο ποτάμι που βάφτισε τον γιο τους
Showbiz

Λιναρδάτου:Ο ηθοποιός σύντροφός της & ο πρωταγωνιστής από το Κόκκινο ποτάμι που βάφτισε τον γιο τους

Η Σοφούλα από τη Μουρούρα όχι μόνο έγινε μανούλα αλλά βάφτισε και τον γιο της και κάπως έτσι έγινε γνωστή η είδηση.

Μπορεί εμείς να νομίζαμε πως η εγκυμοσύνης είναι για χάρη της σειράς, όμως η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου ήταν πραγματικά έγκυος και μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα ο μικρός γιος της, παίζει και στη σειρά. Αυτό που επίσης δεν γνωρίζαμε είναι πως ο σύντροφός της είναι επίσης ηθοποιός.

linardatou-(11).jpg

Είναι ο ταλαντούχος Στέλιος Νίνης και με την ηθοποιό μετράνε αρκετά χρόνια μαζί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμα φοιτητές στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Τέχνης του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη. Φέτος ο Στέλιος παίζει στην παράσταση της Κ. Ρουγγέρη «Ηλιάδα», η οποία θα ανέβει τον Οκτώβριο στο «Christmas Theater». «Με τον Στέλιο έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και λέμε να παντρευτούμε το επόμενο καλοκαίρι», αποκαλύπτει η Κ. Λιναρδάτου στην «R» και συνεχίζει:

«Δεν σκέφτομαι γκράντε πράγματα, απλά θα ήθελα να κάνω τον γάμο μου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, γιατί θέλω να ζήσω το μυστήριο». Όσο για τον νονό του μικρού Βίκτωρα;

Είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Τσολάκης, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Κόκκινο ποτάμι».

linardatou-(5).jpg

«Η βάφτιση του γιου μας έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, παρουσία καλών φίλων και ηθοποιών. Νονός έγινε ο Δημήτρης Τσολάκης, ηθοποιός και καλός συνάδελφός μας από το θέατρο. Με τον Δημήτρη παίζαμε στην παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη. Τον γιο μας τον βαφτίσαμε Βίκτωρα, όνομα που επιλέξαμε εμείς. Οταν με το καλό μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε και δεύτερο παιδάκι, το όνομά του θα το επιλέξει ο Βίκτωρας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved