Μιμή Ντενίση - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: O άγνωστος καβγάς, η αποχώρηση και η επιστροφή την επόμενη μέρα
Showbiz

Μιμή Ντενίση - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: O άγνωστος καβγάς, η αποχώρηση και η επιστροφή την επόμενη μέρα

Μία ακόμη άγνωστη σε πολλούς ιστορία από το παρελθόν είχε διηγηθεί η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Ροζίτα Σώκου.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης μας μετέφερε στο μακρινό 1991 όταν ανέβασε το έργο του Tζορτζ Φεϊντό "Πριμαντόνα". Η ηθοποιός συναντήθηκε στη σκηνή με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο θέατρο Βρετάνια και είχαν σαρωτική επιτυχία.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του έργου, αισθάνθηκε ανασφάλεια κατά πόσο του ταιριάζει ο ρόλος του και ανακοίνωσε στη Μιμή ότι εγκαταλείπει το θίασο.

ntenisi-(1).jpg

Όσα είχε αποκαλύψει η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή "Επισκέπτης τη Νύχτα".

"Εγώ θυμάμαι όταν είχα πάρει την Πριμαντόνα του Φεϊντό να μεταφράσω, στην αρχή είχα σκεφτεί κάποιον άλλον ηθοποιό και μετά σκέφτηκα τον Παπαμιχαήλ. Και αμέσως μου άλλαξε όλος ο ρόλος. Γιατί έχει ένα άλλο εκτόπισμα και αυτομάτως το εύρημα του Φεϊντό ότι μιλούσε ο ήρωας αυτός ο ξένος στο θηλυκό γένος, με τον Δημήτρη γινόταν τριπλά αστείο. Οπότε και εγώ το χρησιμοποίησα πολύ περισσότερο", είπε η Μιμή Ντενίση.

"Ήταν από τις μεγάλες χαρές αυτός ο ρόλος του Δημήτρη. Αλώνιζε. Εγώ δεν μπορούσα να παίξω από τα γέλια με τον Δημήτρη. Ξέρεις ότι είχα τσακωθεί με τον Δημήτρη στη γενική δοκιμή, διότι ήρθε μία ημέρα στην πρόβα και με τη μετριοφροσύνη που τον χαρακτηρίζει είχε έρθει και μου είπε : ''Μιμή πρέπει να φύγω από το θίασο''. Του λέω: ''Δημήτρη τι είναι αυτά που λες; Σε πέντε μέρες ξεκινάμε''. ''Θα κάνω μεγάλη αποτυχία σε αυτό το ρόλο. Δεν είμαι σε θέση να παίξω αυτό το ρόλο. Έχεις κάνει ένα λάθος. Ας χωρίσουμε φιλικά και θα κάτσω σπίτι μου". "Εγώ ήμουν πολύ αυστηρή μαζί του και του είπα πώς δεν μπορείς να με εγκαταλείψεις και ότι δεν ξέρω πώς θα καταλήξουν οι σχέσεις μας αν φύγεις. Έφυγε από την πρόβα και πήγε σπίτι του. Και γύρισε πίσω την άλλη μέρα σκεπτόμενος τους συναδέλφους του", κατέληξε η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved