Γιώργος Νανούρης: «Θυμάμαι ένα βράδυ στο σπίτι της Χαρούλας Αλεξίου, μου το είπε κλαίγοντας»
Showbiz

Γιώργος Νανούρης: «Θυμάμαι ένα βράδυ στο σπίτι της Χαρούλας Αλεξίου, μου το είπε κλαίγοντας»

O Γιώργος Νανούρης δίνει σπάνια συνεντεύξεις και σήμερα (15/10) τον είδαμε να ανοίγει την καρδιά του στην εκπομπή I Love Σου Κου

O γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε αρχικά: «Μοιραία επειδή τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με τη σκηνοθεσία, ίσως στη συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων να είμαι κατοχυρωμένος ως σκηνοθέτης. Μέσα μου όμως δεν έχω κλείσει το κεφάλαιο ηθοποιός».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Για πάρα πολλά χρόνια έχανα τον ύπνο μου από την αγωνία της επιτυχίας, πεταγόμουν μέσα στη νύχτα. Οι απώλειες που έρχονται στη ζωή μας με έφεραν σε ισορροπία. Την ώρα που βιώνω την απώλεια, αδρανοποιούμαι. Μεγαλώνοντας ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να δώσω βάση και στην προσωπική μου ζωή. Αν μπορούσα να δώσω μία συμβουλή στον παιδικό μου εαυτό, θα ήταν να μη φοβάται. Ακόμα φοβάμαι».

nanouris.jpg

Ο Γιώργος Νανούρης που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Μυστικά της Εδέμ» στο MEGA το 2008 αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που είχε γνωρίσει τότε: «Ήταν καθημερινό, ήταν μία σειρά που έκανε 45, 50-60%. Αυτό έφερε μία πολύ μεγάλη αναστάτωση στη ζωή μου. Επειδή έπαιζα έναν κακό ήρωα, με έβριζαν στον δρόμο και όταν τελείωσε η σειρά, που είχα μακριά μαλλιά, πήγα και κουρεύτηκα γουλί, γιατί δεν ήθελα να μου μιλάνε».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συνεργασία του με τη Χαρούλα Αλεξίου και την εξομολόγησή της στον ίδιο ότι επρόκειτο να αποσυρθεί από τον χώρο του τραγουδιού: «Εγώ το έζησα αυτό πολύ πριν το μάθετε εσείς. Δεν ξέρω κι αν πρέπει να τα πω αυτά. Θυμάμαι ένα βράδυ στο σπίτι της που καθόμασταν στον καναπέ και μου το είπε κλαίγοντας, ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που θα τραγουδήσω ζωντανά στο κοινό. Ήταν μία πολύ ανθρώπινη στιγμή».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Νανούρης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved