Μαριάννα Τουμασάτου: Η νέα αλλαγή στο hair look της είναι αυτή που θέλεις να αντιγράψεις!
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: Η νέα αλλαγή στο hair look της είναι αυτή που θέλεις να αντιγράψεις!

Με νέο hair look η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η λατρεμένη ηθοποιός συχνά «πειραματίζεται» τόσο με τις αποχρώσεις όσο και με το μήκος και αυτή τη φορά «πείραξε» και τα δυο!

Η Μαριάννα Τουμασάτου από τότε που διαπίστωσε πως τελικά οι αποχρώσεις του ξανθού τις αρέσουν περισσότερο «παίζει» με αυτές, έναν τόνο πάνω, έναν τόνο κάτω και πάντα το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό για αυτό και στο προφίλ της στο Instagram θα δεις αρκετές φωτογραφίες με τον κομμωτή της.

mariannatoumasatou_1567794805_2127139457307688411_5824076415.jpg

Αυτή τη φορά όμως εκτός από βαφή έκανε και το πιο ανατρεπτικό χτένισμα αφού παραμέρισε το ολόισιο ή τις ανάλαφρες μπούκλες και έκανε ένα χτένισμα γεμάτο σφιχτές σικάτες μπούκλες!

Δες την στη gallery

«Συνήθως ανεβάζουμε μια φωτο σαν ανταλλακτική συνθήκη μιας συναλλαγής, με κάποιους ανθρώπους όμως δε γίνεται έτσι! Με τους ανθρώπους όμως που μοιράζεσαι μια στιγμή, μια αλήθεια, σκέψεις, έννοιες και όνειρα, είναι αλλιώς! Δε λες ευχαριστώ για τις επαγγελματικές σου προσφορές αλλά ευχαριστώ γιατί είσαι εκεί γιατί αλλάζεις πρόγραμμα από αγάπη για μένα γιατί πας Κυριακή στο μαγαζί και πας γελαστός γιατί ακόμα και αν λέω «κανε κάτι λίγο ίσα να μην είμαι όπως ναναι» εσύ λες «κάτσε κάτω να κάνουμε σωστή δουλειά»! Και όταν φεύγω με κοιτάς από το τζάμι!», έχει γράψει η ηθοποιός για τον άνθρωπο που τη «μεταμορφώνει» όταν της αλλάζει χτένισμα ή χρώμα στα μαλλιά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved