Δραγούμη: Το hi-tech σπίτι της είναι τεράστιο και το έχει σχεδιάσει ο αρχιτέκτονας σύζυγός της
Showbiz

Δραγούμη: Το hi-tech σπίτι της είναι τεράστιο και το έχει σχεδιάσει ο αρχιτέκτονας σύζυγός της

Σε ένα υπέροχο σπίτι στο Μαρούσι, το οποίο και σχεδίαζε ο αρχιτέκτονας σύζυγός της, ζει η Ναταλία Δραγούμη με την οικογένειά της.

Η ηθοποιός πολλές φορές έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της και όπως θα δεις κι εσύ είναι άνετο, φωτεινό, τεράστιο και με υπέροχη διακόσμηση.

«Είναι το καταφύγιό μου, η “φωλιά” μου. Μαζί με τον άνδρα μου έχουμε δημιουργήσει μια ισορροπημένη και υγιή ατμόσφαιρα και αυτό είναι το σημαντικό. Είναι σπίτι αρχιτεκτονικό, φτιαγμένο από τον άνδρα μου. Είναι αρχιτέκτονας και έχει μια ματιά μοντέρνα αλλά πάντα σέβεται το περιβάλλον. Το ωραίο είναι ότι είσαι στην Αττική και μπορείς να δουλεύεις κανονικά. Τα παιδιά σου να κάνουν διακοπές και εσύ να δουλεύεις», έχει πει η ίδια για το σπίτι της.

dragoumi-(8).jpg

Έχει επιλέξει γήινες αποχρώσεις για ηρεμία ενώ η διακόσμηση είναι το κάτι άλλο.

Τις εντυπώσεις «κλέβει» ο τεράστιος καθρέφτης της ενώ από τις βεράντες της βλέπεις τον υπέροχο και τεράστιο καταπράσινο κήπο της.

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Για μένα η οικογένεια είναι κάτι για το οποίο έχω πάρει την απόφαση. Θέλω, μου αρέσει, με γεμίζει να είμαι σε αυτό. Έχω χάσει βέβαια άλλα πράγματα σίγουρα αλλά με γεμίζει. Τα πρώτα χρόνια με τα παιδιά και την απαιτητική καριέρα ήταν μια τρέλα. Πιστεύω ότι έλειψα στα παιδιά μου. Και τώρα που είναι μεγάλα το συζητάμε αυτό κάποιες φορές. Ότι δηλαδή «εσύ δεν ήσουν εκεί». Υπάρχει αυτό το οποίο είναι πληγωτικό και είναι μια μαχαιριά. Το πιο πληγωτικό από όλα είναι ότι δεν μου το είπαν ποτέ με θυμό», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved