Μαίρη Χρονοπούλου: Στο φως της δημοσιότητας η διαθήκη και οι κληρονόμοι της περιουσίας της
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Στο φως της δημοσιότητας η διαθήκη και οι κληρονόμοι της περιουσίας της

Έναν μήνα σχεδόν μετά τον θάνατο της σπουδαίας Μαίρης Χρονοπούλου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η διαθήκη της από το Ειρηνοδικείο Κορωπίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κληρονόμοι που αναφέρονται μέσα στη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου είναι δύο. Ο πρώτος κληρονόμος είναι ο εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η δεύτερη κληρονόμος, είναι η πρώην αγαπημένη της οικιακή βοηθός, Λαμάρα που βρίσκεται σήμερα στη Γεωργία.

Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου:

«Η διαθήκη δημοσιεύτηκε αλλά δεν την έχουμε πάρει ακόμα στα χέρια μας. Περιμένουμε σήμερα να την πάρουμε. Αφήνει την περιούσια της στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ και στην οικιακή βοηθό που της είχε συμπαρασταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της».

xronopoulou-a.jpg

Όπως λέει ο κ. Χατζημιχάλης, υπάρχουν και κάποιοι φίλοι της ηθοποιού οι οποίοι θα λάβουν χρήματα, ενώ ζήτημα έχει προκύψει με το σπίτι της το οποίο η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία να μετατραπεί σε μουσείο.

«Το θέμα του μουσείου είναι σημαντικό, διότι αυτό συναντάται με τα κινητά πράγματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Η ακίνητη περιουσία έχει πάει όλη στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’, η κινητή περιουσία περιμένουμε να δούμε που έχει πάει επισήμως, εικάζω ότι και αυτή θα πάει στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’».

xronopoulou-2.jpg

Ο κ. Χατζημιχάλης αναφέρθηκε και σε πληροφορίες που ήθελαν την ύπαρξη ιδιόχειρης διαθήκης της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται κρυμμένη κάπου στο σπίτι της, γεγονός που συνδέεται και με τη ληστεία που έγινε προ ημερών στην οικία της σπουδαίας ηθοποιού.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved