Δούκισσα Νομικού:Στόλισε με τα παιδιά της το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε μικρή στο πατρικό της
Showbiz

Δούκισσα Νομικού:Στόλισε με τα παιδιά της το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε μικρή στο πατρικό της

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και οι πρώτοι celebrities σπεύδουν να στολίσουν το σπίτι τους. Η πρώτη και καλύτερη είναι η Δούκισσα Νομικού η οποία στόλισε μαζί με τα παιδιά της και μοιράστηκε πλούσιο υλικό μέσα από τα social media.

Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο, από τη στιγμή που έκανε οικογένεια, φροντίζει ώστε να στολίζει νωρίς νωρίς.

Η ίδια δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο που είχε το Σαββατοκύριακο και έτσι ξεκίνησε τον στολισμό για τα φετινά Χριστούγεννα.

Η λαμπερή παρουσιάστρια με την βοήθεια των παιδιών της, του Σάββα και της Αναστασίας στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όπως θα δείτε παρακάτω το στόλισμα ήταν εντυπωσιακό και ιδιαίτερο καθώς τα παιδιά, είχαν στολίδια με τα ονόματά τους.

399085473_1002135670901604_5242152281605928025_n.jpg

Δούκισσα Νομικού

«Με τα παιδιά στολίζουμε τα τελευταία χρόνια το ίδιο δέντρο που στόλιζα στο πατρικό μου σπίτι όταν ήμουν μικρή, την Κυριακή πριν από τα γενέθλια μου. Και του χρόνου με υγεία», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved