Μαρία Αλιφέρη: «Με ντόπαραν με βιταμίνες για να μπορέσω να ξαναβγώ να παίξω»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Με ντόπαραν με βιταμίνες για να μπορέσω να ξαναβγώ να παίξω»

H Μαρία Αλιφέρη επέστρεψε στη μικρή οθόνη μέσα από τη δραματική σειρά εποχής του ΣΚΑΪ οι Πανθέοι (Δευτέρα – Πέμπτη 21:00) και μιλά τόσο για τη διαδρομή της μπροστά και πίσω από τα φώτα της λάμψης.

Ποια εκδήλωση θαυμασμού θυμάσαι πολύ έντονα;


«Ήμασταν περιοδεία στην Αυστραλία με το έργο Ιδιωτικές ζωές σε εκδοχή μιούζικαλ και θα το παρουσιάζαμε στο Opéra. Μιλάμε για ένα θέατρο 8.000 θέσεων, εκεί πήγαιναν μόνο τραγουδιστές και η Βουγιουκλάκη. Δεν θα ξεχάσω λίγο πριν βγούμε στη σκηνή που ακούγαμε ένα βουητό να έρχεται από τους θεατές. Ήταν μαγική αίσθηση. Στο τέλος, μετά την παράσταση, μας έβαζαν σε κάτι τεράστια τραπέζια να κάτσουμε, με πάκους τα αυτόγραφα μέχρι το ταβάνι, και περνούσε ο κόσμος για συγχαρητήρια. Ή συλλυπητήρια. (Γελάει.)» είπε στο περιοδικό ΟΚ! η Μαρία Αλιφέρη.

1700029621651-609108815-aliferi.webp

Αντιμετώπισες δυσκολίες ως θιασάρχης τότε;

«Πάρα πολλές, αλλά εξαρτάται πώς το αντιμετωπίζει κανείς. Ένιωσα ανταγωνισμό από παντού, από γυναίκες και άντρες, αλλά δεν εστίαζα εκεί. Οι θυσίες μου ήταν στο κομμάτι της υγείας. Τρεις φορές έπαθα υπερκόπωση και στην τελευταία με ντόπαραν με βιταμίνες για να μπορέσω να ξαναβγώ να παίξω.» τόνισε η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved