Αποστολία Ζώη: Η δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη: «Δεν θα πω όνομα, θα πέσουν αγωγές»
Showbiz

Αποστολία Ζώη: Η δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη: «Δεν θα πω όνομα, θα πέσουν αγωγές»

Πρωινό ΣουΣου: Η Αποστολία Ζώη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open για όλους και για όλα αλλά και για τις δύσκολες συνεργασίες

Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε επίσης και στον Βασίλη Καρρά που τον τελευταίο καιρό περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του.

«Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος και δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου ιδιαίτερα. Είχα βρει τον Βασίλη Καρρά ένα βράδυ και του είπα όλα μου τα θέματα, με άκουσε, μου έγραψε τραγούδι επί τόπου και δεν το ξεχνάω αυτό. Το τραγούδι δεν το έχω βγάλει, αλλά γενικά δεν το έχω ξεχάσει ως κίνηση.

zwh.png

Θέλω να είναι καλά και να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που αντιμετωπίζει. Να είναι όλα περαστικά όλα και να είναι σιδερένιος», είπε αρχικά για τον Βασίλη Καρρά η Αποστολία Ζώη και συνέχισε:

«Περίεργες συνεργασίες που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο και πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να είναι από κάτω υποταγμένοι. Αυτό μου έχει τύχει και δεν νομίζω να υπάρχει καλλιτέχνης που δεν το έχει περάσει. Το συγκεκριμένο που έχει συμβεί και από πασίγνωστο καλλιτέχνη. Δεν θα πω το όνομα με τίποτα, γιατί θα πέσουν αγωγές, δεν θέλω».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved