Καλλιρρόη Μυριαγκού: Σπάνια εμφάνιση με την αδελφή της, την ανιψιά της και τη μητέρα της
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Καλλιρρόη Μυριαγκού: Σπάνια εμφάνιση με την αδελφή της, την ανιψιά της και τη μητέρα της

Μπορεί εμείς να την έχουμε αγαπήσει ως Ματίνα και να τη θυμόμαστε μέσα από τον μοναδικό ρόλο της στο Κωνσταντίνου και Ελένης, όμως η Καλλιρρόη Μυριαγκού έχει κάνει μεγάλα βήματα σε καλλιτεχνικό επίπεδο στο πέρασμα του χρόνου, πρωταγωνιστώντας φέτος σε μία μοναδική παράσταση στο θέατρο. 

Ο λόγος για το έργο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» που φέτος απολαμβάνουμε στο Μικρό Θέατρο Χορν όπου η ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Προσφάτως έγινε η επίσημη πρεμιέρα και η ηθοποιός έδωσε επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό. Όταν ολοκληρώθηκε η παράσταση, η Καλλιρρόη Μυριαγκού είχε μία μεγάλη αγκαλιά για να μπει και να ηρεμήσει από το άγχος και την αγωνία να πάνε όλα καλά στην πρεμιέρα. Και δεν ήταν άλλη από την αγκαλιά της οικογένειάς της που βρέθηκε κοντά της σχεδόν σύσσωμη. Η μητέρα της, η αδελφή της και η ανιψιά της ήταν εκεί για να τη στηρίξουν και να τη συγχαρούν πρώτοι απ' όλους για την μοναδική ερμηνεία της.

Και εκείνη φυσικά πόζαρε μαζί τους, ευτυχισμένη για τους φωτογραφικούς φακούς που είχαν συγκεντρωθεί στο φουαγιέ του θεάτρου.

Δείτε παρακάτω για πρώτη φορά την ηθοποιό με αγαπημένα μέλη της οικογένειά της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved