Δύσκολες ώρες για τη Μπέττυ Μαγγίρα – «Έφυγε σήμερα πλήρης ημερών…»
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τη Μπέττυ Μαγγίρα – «Έφυγε σήμερα πλήρης ημερών…»

Δύσκολες ώρες για τη Μπέττυ Μαγγίρα και την οικογένειά της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση και αποκάλυψε ότι έφυγε από τη ζωή το σκυλάκι της, η μικρή Ζουζού της.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η μικρή Ζουζου κι η … επιθυμία για ζωή!!!

Η Ζουζού μου σήμερα «έφυγε» πλήρης ημερών, είχε κλείσει τα 17 χρόνια και βάδιζε για τα 18! Ρεκόρ για ένα σκυλί τέτοιου μεγέθους! Η ιστορία της θα’ θελα να ειπωθεί γιατί πολύ απλά αξίζει !

betty_maggira_1699798882_3234469916131278312_1800467161.jpg

Γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2006 μαζί με άλλα 4 αδέλφια. 5 κουτάβια πρωτοφανής αριθμός για το μέγεθος της μαμάς της Γκουτσι! Τα 2 γεννήθηκαν νεκρά και τα αλλά δυο πέθαναν μέσα σε μια μέρα μιας και το γάλα της μαμάς δεν ήταν καλό.

Όταν καταλάβαμε πως κάτι συμβαίνει πήγαμε με την συγχωρεμένη την μάνα μου -μόλις είχε έρθει από Ξανθη-στον γιατρό. Έσωσε το μωρό κι η μαμά Γκουτσι έμεινε στην Ματθίλδη για κανα μήνα για να μην βλέπει το μωρό και κατεβάζει γάλα !

Διαβάστε επίσης: Mπέττυ Mαγγίρα για Σκoρδά - Kαινούργιου: "Τα νούμερα δεν κρίνουν μια παρουσιάστρια"

Εγώ κάθε δυο τρεις ώρες έπρεπε να ταΐζω το μωρό με σκόνη γάλα με ένα πολύ μικροσκοπικό μπιμπερό κι έπειτα με σφουγγάρι βρεγμένο σε χλιαρό νερό να περνάω την κοιλιτσα του ( όπως το γλύφει αφού φάει η μαμα του) για να κάνει τσισακια και κακακια και να το καθαρίζω !!!

Ωστόσο αυτό έτρεμε συνέχεια! Με ό,τι κι αν το τύλιγα! Τότε η σοφή μανουλα μου , μου πε να πάρω μια ηλεκτρική θερμοφόρα για να ναι πάντα ζεστή, όπως στην αγκαλιά της μαμάς του!

Έτσι σταμάτησε να τρέμει η Ζουζου. Εγώ δε, έβαζα την θερμοφόρα μέσα σε μια λεκάνη για να μην πέσει το μωρό και πήγαινα παντού έτσι. Στις πρόβες θυμάμαι του Pomodoro στο Κολωνάκι με την λεκάνη αγκαζέ, σταμάταγα για να ταΐσω την Ζουζου!!!

betty_maggira_1695476199_3198208622340545516_1800467161.jpg

Ήταν ζωηρή και παιχνίδιαρα εξού και το Ζουζου που στα γαλλικά σημαίνει παιχνίδι!

Η Ζουζου έζησε μια υπέροχη ζωή μέσα στα φλας! Παντού μαζί ! Στα στούντιο, στις φωτογραφίσεις, στα ταξίδια!!!!

Τα τελευταία χρόνια έπασχε από ανεπάρκεια καρδιάς κι έπαιρνε χάπια για υποστήριξη. Η μαμά της Γκουτσι έφυγε από αυτό 11,5 ετών! Η Ζουζου με χάπια με τροφές ειδικές ήθελε να ζήσει !!! Μέχρι την τελευταία της πνοή!!! Καλό ταξίδι παιχνιδιάρα μου !!!! σε ευχαριστούμε για τις χαρές και την αγάπη σου !!! Θα μας λείψεις !!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved