Βασίλης Λέκκας: Το Τμήμα Ηθών, τα έφηβα παιδιά του και η συνεργασία του με τον Μάνο Χατζιδάκι
Showbiz

Βασίλης Λέκκας: Το Τμήμα Ηθών, τα έφηβα παιδιά του και η συνεργασία του με τον Μάνο Χατζιδάκι

Ο Βασίλης Λέκκας βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του στο τραγούδι. 

Ο γνωστός ερμηνευτής θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του αποκαλύπτοντας πως το Τμήμα Ηθών εκείνη την εποχή τον είχε σταματήσει από το τραγούδι λόγω της πολύ νεαρής ηλικίας του.

Επίσης αποκάλυψε τη γνωριμία του με την Τζένη Βάνου, τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Μάνο Χατζιδάκι με τον οποίο γνωρίστηκε όταν ακόμα τραγουδούσε με τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Επίσης, ο Βασίλης Λέκκας μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του με τον Μάνο Χατζιδάκι. Συγκεκριμένα είπε: «Κάποια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις. Μου λέει “έχω ζημιά στο σπίτι μου, μετακόμισα”. Είχε βρει ότι δουλεύω στο επιπλοποιείο. Πήγα στο σπίτι του και με κάλεσε να ξεκινήσουμε και μια συνεργασία δισκογραφική. Την επόμενη μέρα έφυγα από το σπίτι που ζούσα στην Καλλιθέα και μου παραχώρησε ένα σπίτι και έμεινα σε αυτό το σπίτι»

Ο Βασίλης Λέκκας μίλησε με λατρεία για τα παιδιά του και ιδιαίτερα για την κόρη του: «Ο γιος μου είναι στην δευτέρα λυκείου και η κόρη μου στην δευτέρα γυμνασίου. Τώρα αν με ακούει η κόρη μου ξέρεις πως ό, τι μου ζητάει θα της το κάνω. Είμαι φαν της κόρης μου. Και στα δύο παιδιά έχω αδυναμία, με κάνουν ό,τι θέλουν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved