Υρώ Μανέ: «Αγαπώ πολύ το δέντρο, το στολισμένο σπίτι, τα λαμπάκια…»
Showbiz

Υρώ Μανέ: «Αγαπώ πολύ το δέντρο, το στολισμένο σπίτι, τα λαμπάκια…»

Για όλα όσα ονειρεύεται, για όλα όσα σημαίνουν τα Χριστούγεννα για εκείνη αλλά και για τα επαγγελματικά της απωθημένα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Υρώ Μανέ.

Χριστούγεννα για εσάς σημαίνουν οικογένεια και χαρά;

Ελπίζω φέτος, που δεν θα έχω παραστάσεις εκείνη την περίοδο, να είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους. .. Αγαπώ τα Χριστούγεννα, φανταστείτε ότι με ξεκούρασε πολύ ότι στόλισα το δέντρο στο σπίτι. Γυρνούσα σπίτι από το αεροδρόμιο και στόλιζα! Είναι η χαρά μου... Εχει μείνει από την παιδική μου ηλικία όλη αυτή η ζεστή ατμόσφαιρα. Αγαπώ πολύ το δέντρο, το στολισμένο σπίτι, τα λαμπάκια. Είναι μία διαφυγή από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

mane-(1).jpg

Τι ονειρεύεστε;

Αφήνω την καθημερινότητα και τη ζωή να μου δείξουν τον δρόμο. Η ζωή έχει δικούς της νόμους, όμως με βεβαιότητα θα πω ότι θέλω έναν καλύτερο κόσμο. Αν μπορέσουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση, θα ήταν υπέροχο. Είναι ένα όνειρο που φοβάμαι ότι είναι ανέφικτο, να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε μία καλύτερη κοινωνία, θα ήθελα όμως ο κόσμος που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές να είναι πιο ασφαλής και φωτεινός.

Υπάρχουν πράγματα, επαγγελματικά, που δεν έχετε κάνει και θα θέλατε;

Υπάρχουν πράγματα, αλλά δεν έχω κάποιον διακαή πόθο! Αν είναι να έρθουν... ας έρθουν! Ωραίο είναι να έχουμε σχέδια στο μυαλό και να παλεύουμε γι’ αυτά

Πηγή Τύπος tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved