Ο Αντύπας γιόρτασε 40 χρόνια γάμου με τη Στέλλα του - Θα ταξιδέψουν στην Αμερική για ανανέωση όρκων
Showbiz

Ο Αντύπας γιόρτασε 40 χρόνια γάμου με τη Στέλλα του - Θα ταξιδέψουν στην Αμερική για ανανέωση όρκων

Αν υπάρχει ένα δεμένο και πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα, αυτό είναι σίγουρα ο Αντύπας με τη σύζυγό του, Στέλλα με την οποία είναι αχώριστοι. 

Στις 11 Δεκεμβρίου ο τραγουδιστής και η σύζυγός του γιόρτασαν 40 χρόνια γάμου και φυσικά έσβησαν και τα κεράκια στις δύο τούρτες που τους έκαναν έκπληξη τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι γιόρτασε την όμορφη αυτή ημέρα σε ένα αγαπημένο του στέκι για φαγητό, έχοντας κοντά του τα πολύ αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, ο Αντύπας ανέβασε στο instagram στιγμιότυπα από το πριβέ δείπνο που είχαν γράφοντας στη λεζάντα:

«Δεν μετράνε οι 14.620 μέρες, η αγάπη μας μετράει.. ❤️♾️».

Ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ότι παρά τη φοβία του για τα αεροπλάνα, ετοιμάζεται για εμφανίσεις στην Αμερική και μαζί του θα είναι και η Στέλλα του, το στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια.
Μάλιστα, πρόκειται εκεί να ανανεώσουν τους όρκους του γάμου τους ως μία συμβολική κίνηση του ενός προς τον άλλον για τα συναισθήματα που μοιράζονται όλα αυτά τα χρόνια.

«Οπωσδήποτε η Στέλλα με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και με έχει σώσει πολλές φορές από τον γκρεμό. Θα κάνουμε ανανέωση των όρκων του γάμου μας, θα το κάνουμε στη Φλόριντα, που θα είναι καλοκαίρι τότε εκεί, το έχουμε σκεφτεί πολλές φορές και θα γίνει τώρα» είχε πει ο Αντύπας σε συνέντευξή του και πλησιάζει ο καιρός γι' αυτό το ταξίδι.

Δείτε παρακάτω φωτό και βίντεο από την όμορφη γιορτή που έστησαν για να γιορτάσουν την 40ή επέτειο γάμου τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved