Τούνη: Η σχέση με τον Αλεξάνδρου & η ζωή με τον μικρό,Πάρη-«Όλοι αναρωτιόνταν ποιανού είναι το μωρό»
Showbiz

Τούνη: Η σχέση με τον Αλεξάνδρου & η ζωή με τον μικρό,Πάρη-«Όλοι αναρωτιόνταν ποιανού είναι το μωρό»

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, την αλλαγή στην καθημερινότητά της με τον γιο τους, Πάρη, αλλά αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια και τα όσα έχει ακούσει και διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Instagrammer μίλησε στον Fipster για τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Πάρη, Δημήτρη Αλεξάνδρου:

«Εννοείται ότι έχω τσακωθεί με τον Δημήτρη, νομίζω όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, είναι υγιές. Έχω πει ότι φεύγω, έχω φτιάξει την βαλίτσα, αλλά έμεινα. Ρίχνω και εγώ τα μούτρα μου, αν έχω κάνει πατάτα».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Όταν είχα μείνει έγκυος, ήμουν με τον Δημήτρη μαζί επίσημα. Δεν υπήρχε το ήμουν single. Έβγαιναν και έγραφαν το παιδί είναι τύπου "Απόλλων" και "χαχα ποιανού να είναι το παιδί". Hello είναι ο Δημήτρης σε όλο το προφίλ μου, μένουμε μαζί, είμαστε μαζί. Λέω ρε φίλε πόσο κακιασμένος είναι ο κόσμος. Το αστείο είναι ότι εγώ έχω τρέλα με τα αρχαία ελληνικά ονόματα και το Απόλλωνας είναι ένα από τα αγαπημένα μου, το οποίο απορρίφθηκε βέβαια»!

touni1.png

Και υπογράμμισε η Ιωάννα Τούνη: «Δεν φαντάστηκα ότι από τη στιγμή που θα ανακοίνωνα ότι είμαι έγκυος κι όντας με έναν σύντροφο τόσο καιρό, δημόσια, ότι θα αναρωτιόνταν όλοι ποιανού να είναι άραγε το μωρό. Και ξέρεις δεν έχει ακουστεί ποτέ για εμένα ότι είμαι με κάποιον και παράλληλα με κάποιον άλλον. Έχουν ακουστεί της Παναγιάς τα μάτια. Είμαι τόσο πιστό σκυλί, που δεν υπήρξε καν κάποιο φλας με φίλο. Δεν έχει ακουστεί ποτέ για εμένα ότι έχω μοιχεύσει. Είμαι ο άνθρωπος που θα σου πω χωρίζουμε και την άλλη μέρα μπορεί να βγω ραντεβού, αλλά πεθαίνω για την αλήθεια κι έτσι όπως μου συμπεριφέρονται θέλω να συμπεριφέρομαι κι εγώ».

3094_IOANA_TOYNI_DIMITRIS_ALEXANDROY_26102022.webp

Μάλιστα μίλησε και για τη σεξουαλική της ζωή μετά τον ερχομό του παιδιού:

«Δεν έχω σεξουαλική ζωή. Το μωρό μέχρι και σήμερα ξυπνάει ανά δύο ώρες για να πιει γάλα. Αυτό με κάνει κουρασμένη. Τρέχω σαν τον Βέγγο να προλάβω πράγματα, οπότε είμαστε και οι δύο τόσο κομμάτια που απλά το βράδυ θέλουμε να κοιμηθούμε».

Και πρόσθεσε: : «Είναι δύσκολο για ένα ζευγάρι να βρει τις ισορροπίες του μετά τον ερχομό ενός μωρού. Μετά τη γέννηση του Πάρη, νιώθω ότι είμαστε και οι δύο πολύ γονείς. Δεν είμαστε πολύ γκόμενοι, πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας. Κάνουμε couple therapy. Αν το κάναμε πιο συστηματικά θα βοηθούσε, ούτε για αυτό έχουμε πολύ χρόνο».

touni-alexandrou51.jpg

Για το My Style Rocks, που πήρε μέρος και από εκεί τη γνωρίσαμε, τόνισε:

«Το "My Style Rocks" ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα. Δεν το μετανιώνω με τίποτα που πήγα, αλλά ήταν κάτι που με έφθειρε πάρα πολύ ψυχολογικά. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω απόλυτα. Πολλά πράγματα ήταν προσποιητά. Σε μια ημέρα μπορεί να γυρίζαμε τρία επεισόδια και να λέγαμε "σήμερα πείτε καλημέρα γιατί είναι Τετάρτη κλπ". Μια παράνοια, μπορεί να ήταν 3 το βράδυ και να έπρεπε να πεις "καλημέρα". Αφήστε με ήσυχη…»!

8b23901f-dimitris_alexandrou-me-gio-kai-touni.jpg

Και κατέληξε: «Με είχε συμπαθήσει πολύς κόσμος, γιατί ήμουν τρελή. Ήμουν πολύ εγώ, όσο μπορούσα στην τηλεόραση. Δεν είχα καθόλου χρήματα τότε. Είχα μόλις ξεκινήσει την εταιρεία μου. Δεν ξέραμε πότε έχουμε γύρισμα, οπότε έκλεινα last minute εισιτήρια να έρθω Αθήνα, τα οποία ήταν πανάκριβα. Πλήρωνα πάρα πολλά χρήματα στα ταξίδια, στα ρούχα, δεν είχα κάποιον να μένω στην Αθήνα. Με ζόρισαν πολύ, δεν είχα ανθρώπους να με στηρίξουν, ήταν πολύ δύσκολο. Να κατεβαίνεις από τη Θεσσαλονίκη και ξαφνικά, να είσαι κάποιος. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Δεν θα πήγαινα με τίποτα ξανά στο My Style Rocks, με όσα λεφτά κι αν μου έδιναν».

Δείτε όσα είπε η γνωστή instagrammer στον Fipster

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved