Μίκαελ Σουμάχερ: 10 χρόνια από το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή - Όλα τα νεότερα στοιχεία
Showbiz

Μίκαελ Σουμάχερ: 10 χρόνια από το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή - Όλα τα νεότερα στοιχεία

Δέκα ολόκληρα χρόνια θα συμπληρωθούν στις 28 Δεκεμβρίου του 2023 από το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του Michael Schumacher στην στην πίστα του σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Από εκείνη την ημέρα ο Γερμανός επτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής βιώνει έναν Γολγοθά.

Από την πρώτη στιγμή τα νέα για την πορεία της υγείας του είναι ελάχιστα και η του έχει εκφράσει την επιθυμία να μην διαρρέουν πληροφορίες για την κατάστασή του.

Mick-Schumacher-son-of-fo-009.jpg

Michael Schumacher

Μάλιστα τα αγαπημένα του πρόσωπα επιτρέπουν να τον επισκέπτονται λίγοι φίλοι του μεταξύ των οποίων και ο Ζαν Τοντ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Ferrari.

Ο τελευταίος έδωσε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα L’Equipe όπου αναφέρθηκε στον Schumacher.

Michael-Schumacher-en-2006_max1024x768.jpg

Michael Schumacher

Ερωτηθείς σχετικά, ο Τοντ απάντησε: «Ο Michael είναι εδώ, οπότε δεν μου λείπει. Όμως, αυτός ο Μίκαελ απλά δεν είναι αυτός που ήταν. Είναι διαφορετικός και καθοδηγείται υπέροχα από τη γυναίκα και τα παιδιά του που τον προστατεύουν.

Πλέον, η ζωή του είναι διαφορετική και έχω το προνόμιο να μοιράζομαι μαζί του κάποιες στιγμές. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πούμε. Δυστυχώς, η Μοίρα τον χτύπησε πριν από δέκα χρόνια. Πλέον, δεν είναι ο Michael που γνωρίζαμε από τη Formula 1».

Στις 28 Δεκεμβρίου (τρέχοντος έτους), δηλαδή την ημέρα που θα συμπληρωθούν δέκα χρόνια ακριβώς από το ατύχημα, θα προβληθεί από γερμανικό δίκτυο ένα ντοκιμαντέρ πέντε επεισοδίων με θέμα τη ζωή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved