Βάσος Ανδριανός: Ατύχημα ή αυτοκτονία ο θάνατος του ηθοποιού; Ο μύθος και τα γεγονότα!
Showbiz

Βάσος Ανδριανός: Ατύχημα ή αυτοκτονία ο θάνατος του ηθοποιού; Ο μύθος και τα γεγονότα!

Στις 21 Δεκεμβρίου του 1999, έφυγε από την ζωή ένας ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση της δεκαετίας του ’70. 0 Βάσος Ανδριανός είναι ο μόνος που γνώριζε πραγματικά την αιτία του τέλους του, μυστικό το οποίο πήρε μαζί του στον τάφο

Εφήμερη δόξα; Οι εποχές που αλλάζουν; Ατυχίες; Ψάχνοντας κανείς να βρει έναν τίτλο για την ζωή του Βάσου Ανδριανού, θα μπορούσε να συμπεριλάβει όλα τα παραπάνω. Ένας από τους πρώτους tv stars της εγχώριας τηλεοπτικής πραγματικότητας, βρέθηκε σε έναν κυκεώνα άσχημων καταστάσεων με ένα τραγικό φινάλε που ακόμα και σήμερα κανείς δεν έχει αποκωδικοποιήσει.

andrianos-(2).webp

Ατύχημα ή αυτοκτονία;

Ο Βάσος Ανδριανός με τα χρόνια έχει μείνει εκτός δουλειάς. Οι ηθοποιοί που ήταν σταρ στα ‘70ε είναι ωραίο θέμα για ρετρό εκπομπές, αλλά όχι για δουλειές. Οι φήμες της εποχής έλεγαν ότι υπέφερε από κατάθλιψη λόγω προβλημάτων υγείας, που είχαν αποτέλεσμα την αδυναμία του να εργαστεί. Στις 21 Δεκεμβρίου 1999, ο Βάσος Αδριανός θα βρει τραγικό θάνατο όταν θα πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κηφισιά, ένα σπίτι που είχε ο ίδιος σχεδιάσει εσωτερικά, αφού είχε σπουδάσει σχέδιο. Εκείνη την ώρα, στο σπίτι ήταν και η σύζυγός του και η κόρη του. Το σοκ ήταν μεγάλο.

1703158746573-62214277-andrianos-(1).png

Για τα αίτια του θανάτου του ορισμένοι ανέφεραν ότι αισθάνθηκε ζαλάδα και έπεσε στο κενό, παρασύροντας μια ξαπλώστρα, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για πιθανή αυτοκτονία.
Από εκείνη την ημέρα, η Ρένα Βουτσινά σταμάτησε κάθε δημόσια εμφάνιση. Στις 8 Μαρτίου 2019, μετά από μια εβδομάδα παραμονής στην εντατική από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, η ηθοποιός βρήκε ξανά τον καλό της. Σε ένα άλλο σύμπαν.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved