Λαοθάλασσα για τον Βασίλη Καρρά - Συντετριμμένοι Ζουγανέλης και Πατουλίδου μέσα στο πλήθος
Showbiz

Λαοθάλασσα για τον Βασίλη Καρρά - Συντετριμμένοι Ζουγανέλης και Πατουλίδου μέσα στο πλήθος

Θλίψη και πόνος αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, στο λαϊκό προσκύνημα. Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών και σκόρπισε θλίψη παντού.

Από τις 08:00 το πρωί, σήμερα 26/12, άνθρωποι όλων των ηλικιών, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Βασίλη Καρρά, με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του ναού και θρηνούν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Συνοδεία μοτοσικλετών της Αστυνομίας, το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό, όπου οι παρευρισκόμενοι φώναξαν “άξιος” και “είσαι παντού” εν μέσω χειροκροτημάτων.

1703588051376-686371155-karras-proskinima-(1).jpg

Ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του. Η Χριστίνα Κεσογλίδου στην εκκλησία κατέρρευσε. Μεταξύ αυτών που είδαμε εκεί ήταν και ο Γιάννης Ζουγανέλης αλλά και η Βούλα Πατουλίδου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τετάρτη 27/12. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής. Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του - Κατέρρευσε η Κεσογλίδου στην εκκλησία

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε τους ανατριχιαστικούς διαλόγους του με τον Καρρά:«Δεν πεθαίνω έτσι εύκολα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved