Ο Νότης Σφακιανάκης και η οικογένεια Παντελίδη έστειλαν στεφάνι στον Βασίλη Καρρά
Showbiz

Ο Νότης Σφακιανάκης και η οικογένεια Παντελίδη έστειλαν στεφάνι στον Βασίλη Καρρά

Στεφάνια για τον Βασίλη Καρρά έστειλαν σήμερα 26/12 οι Στέλιος Ρόκκος, Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς και Νατάσα Θεοδωρίδου. Δεν ήταν όμως οι μόνοι.

Συνοδεία μοτοσικλετών της Αστυνομίας, το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό, όπου οι παρευρισκόμενοι φώναξαν “άξιος” και “είσαι παντού” εν μέσω χειροκροτημάτων.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς αλλά και ο Στέλιος Ρόκκος, ήταν ανάμεσα στους τραγουδιστές που έστειλαν στεφάνι.

sddefault.jpg

Ο Νότης Σφακιανάκης με τον Βασίλη Καρρά.

Κι άλλα όμως στεφάνια που ξεχώρισαν ήταν εκείνα που έστειλαν ο Νότης Σφακιανάκης αλλά και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη που επίσης έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια, ενώ είχε συνεργαστεί και με τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος τον είχε στηρίξει πολύ στο ξεκίνημά του.

Δείτε τα στεφάνια του Νότη Σφακιανάκη και της οικογένειας Παντελίδη στη gallery:

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής (24/12) σε ηλικία 70 ετών. Τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Αύριο φίλοι, θαυμαστές και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο αντίο, στο χωριό του, Κοκκινοχώρι, στην Καβάλα.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του - Κατέρρευσε η Κεσογλίδου στην εκκλησία

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε τους ανατριχιαστικούς διαλόγους του με τον Καρρά:«Δεν πεθαίνω έτσι εύκολα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved