Η σύζυγος του Πασχάλη Τερζή διαψεύδει τις φήμες περί παρεξήγησης ανάμεσα σε Καρρά-Τερζή
Showbiz

Η σύζυγος του Πασχάλη Τερζή διαψεύδει τις φήμες περί παρεξήγησης ανάμεσα σε Καρρά-Τερζή

Κατηγορηματικά διαψεύδει τις φήμες περί παρεξήγησης ανάμεσα στον Πασχάλη Τερζή και τον Βασίλη Καρρά η σύζυγός του, Μαρία.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Το Πρωινό, Θάνος Βάγιος, επικοινώνησε με την σύζυγο του Πασχάλη Τερζή, η οποία διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρχε παρεξήγηση ανάμεσά τους.

Πιο συγκεκριμένα η οικογένεια του Πασχάλη Τερζή επιθυμεί να μην αναπαράγεται η είδηση περί κόντρας των δύο καλλιτεχνών, ενώ επιβεβαιώνεται πως ο Πασχάλης Τερζής και ο Βασίλης Καρράς τους τελευταίους μήνες επικοινωνούσαν.

karras-terzis.jpg



«Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς πριν δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις τους. Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία. Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κύριος Τερζής πλέον μπορεί να μας πει, είχαν διακόψει σχέσεις. Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο, είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε πια», είπε και συνέχισε:«Αλλά ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Θεολόγος Ηλιού το πρωί της Πέμπτης (28-12) στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved