Σάνεν Ντόχερτι: Μιλάει για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Πρέπει να ζήσω άλλα 3 με 5 χρόνια...»

Σάνεν Ντόχερτι 

Showbiz

Σάνεν Ντόχερτι: Μιλάει για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Πρέπει να ζήσω άλλα 3 με 5 χρόνια...»

Η Σάνεν Ντόχερτι που κάποτε λατρέψαμε ως Μπρέντα στη νεανική σειρά Μπέβερλι Χιλς δίνει ξανά σκληρή μάχη με τον καρκίνο και σε συνέντευξή της μίλησε για αυτό... 

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός στο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς του podcast «Let's Be Clear» όπου ήταν καλεσμένος και ο ογκολόγος της Δρ Λόρενς Πίρο, συζήτησε μαζί του για την εξέλιξη των θεραπειών του καρκίνου τα τελευταία χρόνια.

«Πάντα μιλάω για το γεγονός ότι πρέπει να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια και μετά θα υπάρξει θεραπεία με Τ-κύτταρα» είπε αρχικά η Σάνεν Ντόχερτι και συνέχισε: «Θα υπάρξουν πολύ περισσότερες επιλογές που θα δώσουν άλλα πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, σε αυτά τα πέντε χρόνια, θα υπάρχει μια άλλη ομάδα επιλογών και τελικά θα υπάρξει θεραπεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και όπως είπε αργότερα, η ασθένειά της είχε προχωρήσει και στα οστά.

Η διάσημη ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από το να πολεμάει για τη ζωή της, μιλάει ανοιχτά και για την ασθένειά της προκειμένου να βοηθήσει όποιον μπορεί για να του δώσει ψυχική δύναμη ώστε να συνεχίσει τον αγώνα του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved