Ναταλία Τσαλίκη: «Ο γάμος είναι ένας καθημερινός αγώνας... Θεωρώ το παρελθόν νεκροταφείο»
Showbiz

Ναταλία Τσαλίκη: «Ο γάμος είναι ένας καθημερινός αγώνας... Θεωρώ το παρελθόν νεκροταφείο»

Η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε με τον Άρη Λεμπεσόπουλο στην εκπομπή Art Week και μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου αλλά και πώς η ίδια εκλαμβάνει τα πράγματα γύρω της στην καθημερινότητά της... 

«Ο γάμος είναι ένας καθημερινός αγώνας. Αλλά τι αγώνας; Είναι ένας πολύπλευρος αγώνας, δεν είναι ο ένας εχθρός του άλλου και παλεύουμε, είμαστε πρώτα απέναντι με τον εαυτό μας…» είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε:

«Πρέπει να είσαι καινούργιος για τον άλλον κάθε μέρα, να μη βλέπει μια επανάληψη του χθεσινού σου εαυτού, αλλά και εσύ να μη βλέπεις τον εαυτό σου ίδιο, πρώτα εγώ σαν Ναταλία θέλω να είμαι καλά… Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο σύντροφος γιατί αλλιώς θα διαλυθεί η σχέση».

tsaliki-lempesopoulo.jpg

Όταν ρωτήθηκε για το παρελθόν της, η Ναταλία Τσαλίκη ήταν κάθετη αλλά και ξεκάθαρη: «Δεν έχω καθόλου καλή σχέση με το παρελθόν. Δε με αφορά καθόλου. Νομίζω ότι δε θα έπρεπε να μας απασχολεί το παρελθόν, είναι λίγο βάρος. Μας δημιουργεί ενοχές, αναγκάζει το μυαλό μας να είναι συνεχώς απασχολημένο, και να μπαίνουμε σε συγκρίσεις. Ένα σκουπίδι είναι το παρελθόν. Θεωρώ το παρελθόν νεκροταφείο. Έγινε, τέλος».

Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Ό,τι καλό είχε να μας προσφέρει το παρελθόν το κουβαλάμε, έχει γράψει μέσα μας, δε χρειάζεται να το ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια, στο τώρα. Αυτό που δε μας έχει μάθει κανείς και θα έπρεπε να μας μαθαίνουν από παιδιά, είναι ότι η ζωή ξεκινάει κάθε μέρα. Θεωρητικά το ακούμε, πρέπει να το κάνουμε και πράξη όμως. Έκανες λάθη, όλα τα λάθη είναι παράσημα, σε πήγανε μπροστά, βρήκες τρόπο να τα ξεπεράσεις, προχώρα. Δε με αφορά λοιπόν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved