Αλκαίος: «Αυτή η γυναίκα ήταν το Άλφα και το Ωμέγα για μένα» - Η αποχή & η απώλεια που τον καθόρισε
Showbiz

Αλκαίος: «Αυτή η γυναίκα ήταν το Άλφα και το Ωμέγα για μένα» - Η αποχή & η απώλεια που τον καθόρισε

O Γιώργος Αλκαίος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη μεγάλη απώλεια που βίωσε, μιας γυναίκας που όπως ο ίδιος παραδέχεται υπήρξε τα πάντα για εκείνον. 

Ο λόγος βέβαια για τη γιαγιά του που τον μεγάλωσε και στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, ο τραγουδιστής έχει πει επανειλημμένα πως όταν το 2010 εκείνος επρόκειτο να δώσει τη μεγάλη μάχη του στη Eurovision με το τραγούδι «Opa», η γιαγιά του έφευγε από τη ζωή.

1702401757317-296774669-GIWRGOS-ALKAIOS-ELNTA-PANOPOYLOY.jpg

Φέτος συνεργάζεται on stage με την καλή του φίλη, Έλντα Πανοπούλου.

Δείτε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

- Σας είχε λείψει όλη αυτή η επαφή με τον κόσμο;

Μου είχαν λείψει οι μουσικοί, η μπάντα. Μου είχε λείψει λοιπόν να τραγουδάμε όλοι μαζί, να συγκινείται ο κόσμος από κάτω ή να λέω κάποιο αστείο και να τους βλέπω να γελάνε και μετά να χορεύουμε όλοι μαζί. Λόγω του ότι πλέον δεν είμαι ένα παιδί που στα 25 του προσπαθεί να αποδείξει τι καριέρα θα κάνει, είμαι πολύ πιο άνετος με τον κόσμο και γι’ αυτό έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

- Τι ήταν αυτό που σας έκανε όλα αυτά τα χρόνια να απέχετε από τα καλλιτεχνικά ήταν η ανάγκη σας για detox;

Ναι, ήταν ένα detox μαζί με ένα πένθος για την απώλεια της γιαγιάς μου. Έπαιξαν πολλά ρόλο. Όπως συνέβη και στην ταινία με τον Τζορτζ Κλούνει, όπου ενώθηκαν τρεις καταιγίδες και έκαναν την τέλεια καταιγίδα, αυτό έγινε και με μένα. Ενώθηκαν τρεις διαφορετικές καταστάσεις και έφτιαξαν την τέλεια απουσία μου, που διήρκησε όσο την άφησα να διαρκέσει.

alkaios.jpg

- Η απώλεια της γιαγιάς σας, σας πλήγωσε τόσο πολύ;

Η γιαγιά μου με μεγάλωσε. Αυτή η γυναίκα ήταν το Άλφα και το Ωμέγα για μένα. Ό,τι έμαθα στη ζωή μου, ήταν από τη γιαγιά μου. Έχασα ουσιαστικά τη μάνα μου, να το πω έτσι.

- Η συμμετοχή σας τότε στη Eurovision έπαιξε καθόλου ρόλο στην απόφασή σας να απομακρυνθείτε;

Ναι, η Eurovision έκλεισε τον κύκλο που ήθελα να κλείσει σε υψηλό επίπεδο. Ευτυχώς είχαμε και καλή παρουσία.

- Όταν λοιπόν τα φώτα της δημοσιότητας ξαφνικά έσβησαν τι σκεφτόσασταν;

Ήθελα να κάνω αυτή την αποχή, γι’ αυτό και την έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Από ένα σημείο και μετά βρήκα τόσα πράγματα να ασχοληθώ, όπως με τον τομέα της τεχνολογίας και της μουσικής, της σκηνοθεσίας. Έκανα και ένα άλμπουμ το «Μοsaic», που ήταν πολύ ιδιαίτερο με 42 μουσικούς από όλον τον κόσμο διαδικτυακά μέσα στην καραντίνα. Από εκεί και πέρα, με ενδιέφερε να πάρω τον χρόνο μου όσο ήθελε ο ίδιος μου ο εαυτός.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved