Showbiz

Φίλιππος Σοφιανός για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Η φύση έχει ένα αρσενικό & ένα θηλυκό»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Στο φλέγον θέμα του νομοσχεδίου που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία τοποθετήθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός σε τηλεοπτική του συνέντευξη. 

Μιλώντας στο Mega Καλημέρα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο γνωστός ηθοποιός ούτε λίγο ούτε πολύ, αντιτίθεται σε μία τέτοια προοπτική τονίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του πατέρα και κυρίως της μητέρας στο μεγάλωμα ενός παιδιού: «Το παιδί μέχρι τα 5 του χρειάζεται τους γονείς του, τον πατέρα του και τη μάνα του. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, αλλά η φύση έχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό» είπε ο Φίλιππος Σοφιανός και συνέχισε:

«Ο ρόλος του πατέρα και της μάνας είναι ένας άξονας ισορροπίας για το παιδί. Μπορεί το παιδί να έχει δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες που το αγαπούν πολύ. Στο σχολείο πώς θα αντιμετωπίσει την κοινωνικότητά του; Σιγά σιγά χάνουμε τις ταυτότητες, προσπαθούν να αλλάξουν τα άρθρα στο αρσενικό και το θηλυκό».

filippos-sofianos.jpg

Επίσης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της οικογένειας, λόγος που τον οδήγησε σε τέσσερις γάμους. Συγκεκριμένα είπε: «Πιστεύω πολύ στην οικογένεια, γι’ αυτό και παντρεύτηκα τέσσερις φορές. Όταν ήμουν 7 χρόνων έχασα τον πατέρα μου, μου έχει λείψει το να μαζεύεται όλη η οικογένεια μαζί. Ο έρωτας σού χτυπάει την πόρτα όπου σε βρει, ακόμα και τώρα στα 66. Δεν γλιτώνεις από τον έρωτα, είναι ανίκητος στη μάχη. Αν μου χτυπήσει την πόρτα, θα του ανοίξω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved