Έφη Ρασσιά: Το πρόβλημα υγείας που την έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι
Showbiz

Έφη Ρασσιά: Το πρόβλημα υγείας που την έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι

Η Έφη Ρασσιά έχει συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό από το μακρινό 2013, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο θρυλικό «Καφέ της Χαράς». Πλέον, δίνει αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, μας μιλά για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της σχέδια και τις φοβίες - δυσκολίες που αντιμετωπίζει. 

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, καθώς και πώς αυτό την έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι, να αναθεωρήσει πράγματα και καταστάσεις.

Ποια πιστεύεις ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου που σε έκανε ενδεχομένως να αναθεωρήσεις πολλά;

Όπως συμβαίνει για πολλούς, έτσι και σε μένα, ένα πρόσφατο πρόβλημα υγείας με έκανε να σκεφτώ και να δω τα πράγματα αλλιώς. Θεωρώ μάλιστα και σημαδιακό ότι στην κορύφωση του πόνου, βρέθηκε μπροστά μου ένα άρθρο που μιλούσε για τον Ιπποκράτη, τον πατέρα της Ιατρικής, και ανέφερε ότι έλεγε στους μαθητές του πως πριν θεραπεύσουν κάποιον, πρέπει να ρωτάνε αν είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του αυτό που τον αρρωσταίνει.

Στην παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» συνεργάστηκες με τον Οδυσσέα Σταμούλη. Πιστεύεις ότι η δουλειά τον έχει βοηθήσει λίγο περισσότερο να σταθεί στα πόδια του μετά από αυτό που του συνέβη;

Ο Οδυσσέας έζησε ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο και για εμένα έδειξε μεγάλη ψυχική δύναμη. Από εκεί και πέρα, δε θα ήθελα να σχολιάσω οτιδήποτε έχει σχέση με τον Οδυσσέα. Θεωρώ ότι πλέον ο ίδιος είναι ο μόνος αρμόδιος να απαντά σε ό,τι αφορά σ' αυτόν και την απώλεια που βιώνει.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved