Ελένη Βιτάλη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εθισμό της και η «συγγνώμη» στον γιο της
Showbiz

Ελένη Βιτάλη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εθισμό της και η «συγγνώμη» στον γιο της

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (19-01) η Ελένη Βιτάλη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή της, μίλησε για την εποχή που ήταν εθισμένη στα χάπια του ύπνου ενώ μιλώντας για τον μουσικό γιο της, Νίκο Ξύδη αποκάλυψε γιατί συνεχώς του ζητά «συγγνώμη».

vitali-(2).jpg

«Στην επταετή αποχή από τα πράγματα με βόλεψαν πολύ τα χάπια του ύπνου. Με βόλεψαν στην αρχή γιατί… ο διάολος έτσι έρχεται, δεν θα σου πει «είμαι ο διάολος με τα κέρατα» γιατί θα φύγεις! Μου δίνει μια κοπέλα ένα χάπι, «με αυτό θα κοιμηθείς» μου είπε όταν εγώ είχα να κοιμηθώ τέσσερις μέρες. Ήταν η πρεμιέρα και μετά είχα μεγάλη υπερένταση. Όπως το πίνω, όμως, έμεινα στα χέρια του άντρα μου», είπε και συνέχισε:

vitali-(4).jpg

«Μετά είχαμε συναυλία με τον Σπανουδάκη και πήγαμε στην Χίο μαζί και με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Τραγουδήσαμε και ήταν εκεί ένας πολύ φίλος μας και ένα παλικάρι. «Δεν θα το πάρω το χάπι γιατί είμαι καλά, μην μου έρθει καμιά νύστα» είπα πριν ανέβω στο πάλκο και καταλαβαίνω ότι πήγαινα πίσω πίσω και είχα μια ανασφάλεια. Πάμε να φάμε, σκεφτόμουν τι έπαθα και ένα παιδί από την παρέα μού είπε «Ελένη, μήπως άλλαξες κάποιο χάπι; Κάτι;». Του είπα τι έπαιρνα και μου απάντησε πως «έμπλεξες με το χειρότερο πράγμα της ζωής σου». Από τότε λοιπόν δεν δούλεψα γιατί πραγματικά δεν ήθελα»

Για τον γιο της, είπε

«Από το παιδί μου ζητώ συνέχεια συγγνώμη και ακόμα ζητάω. Πρώτα από όλα δεν το ρώτησα που το έφερα. Άλλαξε η ζωή μου με το παιδί μου. Ήμουν μικρή και μεγαλώσαμε μαζί. Το βάθος που υπήρχε μέσα και το έβλεπα το παιδί στη φαντασία μου να μεγαλώνει. Σάρκα μου. Το σπλάχνο μου κυκλοφορεί μόνο του. Πώς φεύγει από το μυαλό σου αυτό; Ούτε ημέρα ούτε νύχτα ούτε ποτέ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved