Τούνη: Οι δυσκολίες στη σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου τους, Πάρη
Showbiz

Τούνη: Οι δυσκολίες στη σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου τους, Πάρη

H Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον ερχομό του παιδιού τους.

Η Ιωάννα ανέφερε: «Μένω στην Αθήνα με τον άντρα μου και το παιδί μου. Ανεβαίνω κάθε εβδομάδα σχεδόν Θεσσαλονίκη… Δε σκέφτομαι με τίποτα να μην πηγαίνω Θεσσαλονίκη… δε θέλω. Ούτε ο Δημήτρης θα μετακόμιζε μόνιμα Θεσσαλονίκη, δεν του αρέσει, θέλει μεγαλύτερη πόλη…».

Και πρόσθεσε: «Η οικογένεια είναι για μένα κάτι που αξίζει κάθε ταλαιπωρία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να δουλεύεις καθημερινά. Ο Δημήτρης είναι χαζομπαμπάς. Δεν έχω βοήθεια από κάποια γυναίκα. Η μαμά μου έχει φύγει από τη ζωή, και η μαμά του Δημήτρη είναι στην Πάτρα. Στη Θεσσαλονίκη έχω τη θεία μου, οπότε όταν είμαι πάνω και χρειάζομαι βοήθεια, με βοηθάει».

Και πρόσθεσε η influencer για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Είναι λάθος σαν σκέψη να λες ότι θα κάνεις ένα παιδί για να έρθεις κοντά με τον άλλον. Μπαίνουν πολλά εμπόδια σε ένα ζευγάρι όταν έρχεται ένα παιδί… Έχουμε κάνει με τον Δημήτρη couple therapy, όλες οι ισορροπίες διαταράσσονται. Δεν είναι ταμπού να απευθυνόμαστε σε κάποιον ειδικό. Πρέπει να ζητάμε βοήθεια, όχι μόνο ως ζευγάρι αλλά και σαν μονάδες».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved