Δημητρίου για τον γαμπρό της: Ο σωστός μάνατζερ δεν λέει "εγώ σε ανέβασα, γιατί ήσουν «πεθαμένη»..."
Showbiz

Δημητρίου για τον γαμπρό της: Ο σωστός μάνατζερ δεν λέει "εγώ σε ανέβασα, γιατί ήσουν «πεθαμένη»..."

Χείμαρρος η Άντζελα Δημητρίου στη συνέντευξη που παραχώρησε και εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη και του γαμπρού της, Φώτη Λώση.

Ο γονιός όμως δεν πρέπει να υποχωρεί πρώτος;

«Υποχώρηση να κάνω εγώ; Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα φυσικά ποτέ ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ό,τι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος.

1706694151796-531027653-4560_ANTZELA_DIMITRIOY_21122022.jpg

Γιατί, πίστεψέ με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζέρ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός μάνατζερ φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει bullying. Δεν του λέει «εγώ σε ανέβασα, εγώ σε ανάστησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα». Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή την κουβέντα.» είπε στο περιοδικό ΟΚ!

angela-dimitriou-olga-1.jpg

Αυτό που έγινε στην Αμερική ήταν τόσο σοβαρό ώστε να επιστρέψουν άρον άρον;

«Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σού αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν κι αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια, και έρχεται εκείνος και μου λέει «μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια».

dimitriou-3.jpg

Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια, που μέναμε μαζί στο δωμάτιο: «Πάρε, σε παρακαλώ, στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω!». Και της λένε «11 δολάρια». Του λέω «Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες». Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα: «Μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα»» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved