Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχω κάποιες φίλες - φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα»
Showbiz

Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχω κάποιες φίλες - φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα»

Η Μικαέλα Φωτιάδη σόκαρε τους διαδικτυακούς της φίλους, χθες, όταν δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες της όπου φαίνεται η ίδια βαριά χτυπημένη.

Η Σταρ Ελλάς 2015 και πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε ότι κάποιος την έπιασε από τα μαλλιά και της έδωσε μπουνιά στη μύτη, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει το πρόσωπο που άσκησε βία πάνω της.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, η Μικαέλα Φωτιάδη τονίζει χαρακτηριστικά:

«Έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω οικογένεια και έχουν όλοι σαλτάρει. Εκείνη την ώρα, έγραψα ένα όνομα σε Story πάνω στα νεύρα μου, ένα όνομα γιατί είχα τρελαθεί. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο.

MIKAELA.jpg

Εγώ στο Instagram, το έβαλα το Story να το δουν μόνο οι στενοί φίλοι και κάποιος κακοπροαίρετος το έδωσε σε δημοσιογράφους, πριν καν προλάβω να το σβήσω. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχω μάθει ότι κυκλοφορούν πολλά “φίδια” γύρω μου».

Στη συνέχεια λέει: «Είμαι συνέχεια σε μια ζαλάδα, ζαλίζομαι και κάνω εμετούς, έχω πάθει διάσειση. Δεν θέλω να ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο. Τον τελευταίο καιρό μου έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, που δεν ξέρω ποιοι είναι δίπλα μου και ποιοι όχι. Έχω κάποιες φίλες φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα, και ίσως ήρθε η στιγμή να βγάλω κάποια πράγματα από τη ζωή μου και να κάνω μια καινούργια αρχή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved