«Ένα ψυχικό τραύμα έμεινε από τον «κεφτέ» στο κεφάλι», γράφει η παρουσιάστρια! Την αναγνωρίζεις;
Showbiz

«Ένα ψυχικό τραύμα έμεινε από τον «κεφτέ» στο κεφάλι», γράφει η παρουσιάστρια! Την αναγνωρίζεις;

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια γύρισε το χρόνο πίσω και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι ξανθό και γελαστό, περηφάνια και καμάρι των γονιών του στο Αίγιο», γράφει η Νατάσα Ράγιου και συνεχίζει:

ragiou-(3).jpg

«Ο μπαμπάς έδειχνε τη χαρά του κάνοντάς της όλα τα χατίρια και δουλεύοντας κάθε μέρα πολύ για να μην της λείψει τίποτα. Η μαμά ήταν η αυστηρή της ιστορίας, αποφασισμένη, πάση θυσία, να κρατάει τα γκέμια στην χαιδεμένη. Στην πραγματικότητα την τσάντιζε η αδυναμία του μπαμπά, από φόβο μη γίνει κακομαθημένη και τον έψελνε συνέχεια.(Άλλωστε εκείνη είχε την δική της αδυναμία, τον μικρότερο, ξανθό, γαλανομάτη αδελφό) Ένας από τους τρόπους επιβολής της μητρικής αυστηρότητας ήταν η αποκλειστική επιμέλεια της κόμης του κοριτσιού, καθιερώνοντας, σχεδόν μόνιμα, έναν κότσο στο κεφάλι, τον επονομαζόμενο "κεφτέ". "Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου" ήταν -και καλά- το επιμύθιον. Με την αρχοντιά δεν ξέρω τι έγινε, ένα ψυχικό τραύμα όμως του έμεινε του κοριτσιού από τον κεφτέ στο κεφάλι», συμπλήρωσε με χιούμορ!

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/C2AP_h9owA6/

Η Νατάσα Ράγιου ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα το 1985 στην εφημερίδα Απογευματινή και στη συνέχεια στην Ε.Ρ.Τ. στο πολιτικό και ελεύθερο ρεπορτάζ.
Από το 1989 μέχρι το 1994 συνεργάστηκε με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στην εκπομπή "Προφίλ". Επίσης με τη Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή», ως ρεπόρτερ και κειμενογράφος.

Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε ήταν «Καλημέρα με χαμόγελο» στην ΕΤ1. Ιδιαιτέρως γνωστή έγινε από την εκπομπή που παρουσίασε στον ΑΝΤ1 "Κεντρί", από το 1995 έως το 1998.
Επίσης έχει παρουσιάσει και συνεργαστεί σε πολλές εκπομπές της τηλεόρασης , ανάμεσα τους οι ειδήσεις της ΕΡΤ, Καλημέρα με χαμόγελο (ΕΤ 1), Μέρα μεσημέρι (ΕΤ 1), Αντιστάρ (STAR), Δελτίο ταυτότητας (SEVEN), Μαύρο πρόβατο (EXTRA),και Η δική σου ευκαιρία (ALPHA).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved