Φαίη Σκορδά: Η τραγική απώλεια του πατέρα της και οι συγκινητικές αναμνήσεις από το Κιλκίς
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Η τραγική απώλεια του πατέρα της και οι συγκινητικές αναμνήσεις από το Κιλκίς

Η Φαίη Σκορδά μετά την τραγική απώλεια του πατέρα της επισκέφτηκε το Κιλκίς και πέρασε αυτές τις δύσκολες στιγμές στο πλευρό της μητέρας της και της οικογένειά της. Ποια είναι η σχέση της παρουσιάστριας με το χωριό της; 

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά, και στάθηκε στο πλευρό της μητέρας της, Εύα.

Η κηδεία του πατέρα της έγινε την Τρίτη (30/1) στις 15:00 το μεσημέρι. Εκεί παρευρέθηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και οι δύο γιοι τους, Γιάννης και Δημήτρης, οι οποίοι είχαν τεράστια αδυναμία στον παππού τους.

Μία μέρα αργότερα, η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

skorda-(3).jpg

Η Φαίη Σκορδά παρά τις τραγικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, έχει συνδέσει το Κικλίς μόνο με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια και τις οικογενειακές γιορτές.

«Μπορώ να ζήσω και χωρίς την τηλεόραση. Αν χρειαζόταν θα μπορούσα να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω πίσω στο Κιλκίς», είχε δηλώσει η αγαπημένη παρουσιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά έχει δηλώσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη της για το πατρικό της κι έχει τονίσει ότι προτιμά να κάνει διακοπές στην Ελλάδα, παρά στις περιοχές του εξωτερικού, όσο εξωτικές κι αν είναι αυτές.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μιλήσει στον τηλεοπτικό φακό για τα παιδικά της και εφηβικά χρόνια στο Κιλκίς, τα οποία όπως αποκάλυψε δεν ήταν εύκολα. Οι γονείς της μάλιστα ήταν αρκετά αυστηροί και δε την άφηναν να κάθεται στα party των φίλων της μέχρι αργά.

Μία από τις αγαπημένες αναμνήσεις της Φαίης Σκορδά από το πατρικό της είναι αυτή των Χριστουγέννων.

«Κι ενώ καθόμαστε μπροστά στο τζάκι χτυπάει η πόρτα... Κάθε χρόνο το χωριό μαζεύεται κ τραγουδούν σε όλα τα σπίτια... Μαγικά Χριστούγεννα!!!! Χρόνια πολλά σε όλους. Στα Άνω Πορροια», είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπή της, αποκαλύπτοντας πως λάτρευε να πηγαίνει για τα κάλαντα και να μαζεύει χρήματα με τις ξαδέρφες της!

Ένας ακόμη λόγος, ίσως και ο σημαντικότερος, για τον οποίο η Φαίη Σκορδά τρέφει τέτοια λατρεία για το Κιλκίς, είναι επειδή ο πατέρας της τη φρόντιζε κάθε φορά που τον επισκεπτόταν.

«Καλημέρα μανιτάρια του δάσους!! Είναι η εποχή τους.. τα μάζεψε ο μπαμπάκας μου», έγραψε η Φαίη Σκορδά πριν μερικά χρόνια και μας αποκάλυψε για ακόμα μία φόρα τη βαθιά σύνδεση που έχει με το πατρικό της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, κάθε φορά που έρχεται η στιγμή να αποχαιρετήσει το Κιλκίς περνά από τις κούνιες και θυμάται όλα όσα έζησε στον τόπο που λατρεύει, ένας τόπος που θα επισκέπτεται ξανά και ξανά, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved